miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ok - postaram się wpaść jutro po pracy Ps. Stasiu ogarnij może jakiś oficjalny początek sezonu grilowego w SK na Dolinie w dniu 30.04 - pewnie spora ekipa by się zebrała - ostatnio tak z Puckiem gadałem że nie głupi pomysł i nie mała ilośc osób pewnie by się zjechała
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 ok - postaram się wpaść jutro po pracyPs. Stasiu ogarnij może jakiś oficjalny początek sezonu grilowego w SK na Dolinie w dniu 30.04 - pewnie spora ekipa by się zebrała - ostatnio tak z Puckiem gadałem że nie głupi pomysł i nie mała ilośc osób pewnie by się zjechała coś się pomyśli Wypadało by zacząć z grubej rury i jakiegoś świniaka zrobić
stanley Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 no chyba, że guziec ---------- Post dopisany at 23:52 ---------- Poprzedni post napisany at 23:47 ---------- psyt, ostatnie i idę spać
akjam Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 No to ja spiżdżam na chatę po robo i do zoba na spocie.
Arturoo Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ok - postaram się wpaść jutro po pracyPs. Stasiu ogarnij może jakiś oficjalny początek sezonu grilowego w SK na Dolinie w dniu 30.04 - pewnie spora ekipa by się zebrała - ostatnio tak z Puckiem gadałem że nie głupi pomysł i nie mała ilośc osób pewnie by się zjechała coś się pomyśli Wypadało by zacząć z grubej rury i jakiegoś świniaka zrobić Ja tam nie będę oponował
tolek85 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Hi, właśnie też chciałem się pytać, gdzie jest spocik, bo też dawno mnie nie było. Ale widzę, że jeszcze mamy SCC. Do wieczora
Maxito Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 witam, może ktoś zabrać vaga na zlota chciałbym poznać swój modół komfortu pozd:wink:
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 w ten pikny kebabowy dzień, szkoda że nie grillowy bo smak na wuszta jest
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ma ktos uzyczyc klucz dynanometryczny? Wysłane z mojego MT11i
pajda Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ma ktos uzyczyc klucz dynanometryczny?Wysłane z mojego MT11i co ty zaś tam kombinujesz....? P.S. sprawdziłeś mi może te plasticzki??
turzol Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Musze czapke zrzucic i styki pd poczyscic. Plastki spr i podesle Wysłane z mojego MT11i
Rekomendowane odpowiedzi