ucho.77 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 no chyba lakierem do paznokci malował od swojej ,bo ori to w macie było chyba taki kupiłem, jest z połyskiem były takie lepiej sie to prezentuje jedna rzecz w aucie będzie się świecić listwy musisz zmienić do przełącznika
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pokrętło z jakiego auta? A8? nie zgadłeś
Pucek Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pokrętło z jakiego auta? A8? nie zgadłeś b8:decayed:
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Pokrętło z jakiego auta? A8? nie zgadłeś b8:decayed: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:23 ---------- no to psyt tychy
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 audi TT lub A3 już nie pamietam A jak teraz wyjmujesz przełącznik
ucho.77 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 audi TT lub A3 już nie pamietam A jak teraz wyjmujesz przełącznik ---------- Post dopisany at 21:37 ---------- Poprzedni post napisany at 21:36 ---------- wszystko powinno chodzić jak ori
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 audi TT lub A3 już nie pamietam A jak teraz wyjmujesz przełącznik normalnie tak jak poprzedni
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ciekawi mnie tylko czemu jest w połysku, nie widzę takiego na allegro...
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ciekawi mnie tylko czemu jest w połysku, nie widzę takiego na allegro... jedyny z swoim rodzaju długo go szukałem
H4mm3R Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ciekawi mnie tylko czemu jest w połysku, nie widzę takiego na allegro... jedyny z swoim rodzaju długo go szukałem Jak mogłeś go szukać skoro nie pamiętasz z jakiego auta on jest
ucho.77 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ciekawi mnie tylko czemu jest w połysku, nie widzę takiego na allegro... jedyny z swoim rodzaju długo go szukałem Jak mogłeś go szukać skoro nie pamiętasz z jakiego auta on jest najtańszy na allegro był dlatego go tyle szukał
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2013 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ciekawi mnie tylko czemu jest w połysku, nie widzę takiego na allegro... jedyny z swoim rodzaju długo go szukałem Jak mogłeś go szukać skoro nie pamiętasz z jakiego auta on jest ja go kupiłem pół roku temu, chcesz to ci sprawdze nr bo mam jescze pozostałości z tego przełącznika
Rekomendowane odpowiedzi