H4mm3R Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Tylko na miejscu pewnie nie będzie i będą do odbioru na następny dzień Tak było jak z Polko byliśmy i chcieliśmy kupić.
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 oki to zobaczę co da się zrobić jutro dam znac czy na miejscu czy na następny dzionek Pajda podaj nr tel. bo do ciebie nie mam
Polko_V Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Byłyby...jakby My wcześniej zadzwonili np dzień wcześniej:decayed:. W ogóle wtedy sezon się dopiero zaczął więc...
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił luz mogę zapodać dwa komplety tylko ja poproszę te z haftem Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- Arturoo PV dostałeś
pajda Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił luz mogę zapodać dwa komplety tylko ja poproszę te z haftem Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co zaś ci sie nie podoba co?
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił luz mogę zapodać dwa komplety tylko ja poproszę te z haftem Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co zaś ci sie nie podoba co? ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- na uj ci ten badziew na dywanie
diman Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Diman - wiem ze masz nie daleko do tego sklepu (firmy) podjechał byś tam i zawinoł mi takie o ile to nie będzie dla ciebie problemdywaniki welurowe Audi A4 B6 /B7 PFI lux-poliamid (3265560768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. się robi jutro tam podjadę i jak będą dostępne to ci je wezmę nie ma sprawy z góry dzięki oczywiście kolor czarny o ile będzie a jak nie to zbliżony do czarnego chyba antracyt oki się zrobi może też bym się skusił luz mogę zapodać dwa komplety tylko ja poproszę te z haftem Audi A4 B6 dywaniki z haftem PFI lux-poliamid (3265203556) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. co zaś ci sie nie podoba co? http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/32/65/20/35/3265203556---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:00 ---------- na uj ci ten badziew na dywanie :grin:
Polko_V Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 jaka wiocha Ponboczku złoty...łot de fak ?!---------- Post dopisany at 22:10 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ---------- i jakby to powiedzieć...mnie osobiście nie podchodzi ten "grawer" na dywanikach, ale to tylko moje zdanie:wink:
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 czytaliście quwa tragedia Przekręcony licznik - wiemy dlaczego nas oszukują!
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 jaka wiocha odezwał się posiadacz lamborghini
pajda Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Takiego samego zdania jestem dobrze ze masz swoje zdanie ale mi sie podoba i tyle
ucho.77 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Takiego samego zdania jestem dobrze ze masz swoje zdanie ale mi sie podoba i tyle w sumie Ty to dziennie będziesz oglądał
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 czytaliście quwa tragedia Przekręcony licznik - wiemy dlaczego nas oszukują! Sprzedawcy oszuści- kupowanie samochodu - YouTube całe szczęście , że ja już nie mam 2ki z przodu
keżor Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2013 zawszę ją możesz mieć u mnie na liczniku kolejna 2ka będzie jak dobije do 2 milionów
Polko_V Opublikowano 16 Czerwca 2013 Opublikowano 16 Czerwca 2013 mnie za jakiś czas cyknie dwójka... ...ale dodajcie sobie 70tkm, no co polska mentalność
Rekomendowane odpowiedzi