Polko_V Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 ya piedziele ale spamu... :decayed:
Wandet15 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 H4mm3R dla mnie twoje felgi to :slina:Widziałem na żywo na mieście na Leonie robią robotę . Tyle B7 jest na forum tylko zobaczyc co bardziej przypadnie do gustu:decayed: Dzięki, te na leonie to chyba szare i 18stki? Nie takie jak twoje czarny leon w sedanie . Kierowca max 20 lat
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 H4mm3R dla mnie twoje felgi to :slina:Widziałem na żywo na mieście na Leonie robią robotę . Tyle B7 jest na forum tylko zobaczyc co bardziej przypadnie do gustu:decayed: Dzięki, te na leonie to chyba szare i 18stki? Nie takie jak twoje czarny leon w sedanie . Kierowca max 20 lat a czy leon w sedanie to nie czasami toledo ?
stanley Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Keżor, będziesz dzisiaj? Oddałbym Ci sprzęt HI-FI
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 :grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin:
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Keżor, będziesz dzisiaj? Oddałbym Ci sprzęt HI-FI chyba nie bo jutro mam dwa egzaminy
Mario22 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Keżor, będziesz dzisiaj? Oddałbym Ci sprzęt HI-FI chyba nie bo jutro mam dwa egzaminy Z zycia na wydziale erotycznym ... u profesora miszki ...
keżor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Keżor, będziesz dzisiaj? Oddałbym Ci sprzęt HI-FI chyba nie bo jutro mam dwa egzaminy Z zycia na wydziale erotycznym ... u profesora miszki ... nie mierz wszystkich swoją miarką
Arturoo Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Keżor, będziesz dzisiaj? Oddałbym Ci sprzęt HI-FI chyba nie bo jutro mam dwa egzaminy Z zycia na wydziale erotycznym ... u profesora miszki ... nie mierz wszystkich swoją miarką :polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi