stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 o tych paznokciach to było że wy takie coś umiecie czyli kobity i nieodwracaj kota ogonem czy jakie to tam przysłowie było ahh chciałbym mieć już jakieś dobre audio i by było... te kocie ruchy
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 siemano z wcziesniego wiecziera :> Adrenalina
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 siemano z wcziesniego wiecziera :> Adrenalina ooooo, dziękuję jak miło... :>
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a tak wogóle to Adrenalina to Stanleyowa ?
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a tak wogóle to Adrenalina to Stanleyowa ? ??
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 a nie nic wydawalo mi się ale jak nie to ok
OKO Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Oglądam kabartet kabaret łowcy.B-najśmieszniejszy człowiek świata Zgadłeś??
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Miszka mogłeś być na spocie to poznał byś nasza śnieżynke Adrenaline wychodzi na to że Adrenalina jeszcze nieraz do nas na spota zawita
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Miszka mogłeś być na spocie to poznał byś nasza śnieżynke Adrenaline wychodzi na to że Adrenalina jeszcze nieraz do nas na spota zawita po czym tak wnioskujesz kędzior?
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 co Wy z tym macie....wszyscy najpierw: a później nie wiem o czymś ? do hu.a to mnie oświećcie
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 co Wy z tym macie....wszyscy najpierw: a później nie wiem o czymś ? do hu.a to mnie oświećcie ...ale po co od razu te wulgaryzmy?? nie można grzecznie poprosić??
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Miszka mogłeś być na spocie to poznał byś nasza śnieżynke Adrenaline wychodzi na to że Adrenalina jeszcze nieraz do nas na spota zawita po czym tak wnioskujesz kędzior? nom mówiłaś ostatnio że ci się podoba i będziesz nas regularnie odwiedzała swoją bryką :>
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Miszka mogłeś być na spocie to poznał byś nasza śnieżynke Adrenaline wychodzi na to że Adrenalina jeszcze nieraz do nas na spota zawita po czym tak wnioskujesz kędzior? nom mówiłaś ostatnio że ci się podoba i będziesz nas regularnie odwiedzała swoją bryką :> no pewnie jeszcze wpadnę, ale dopiero jak się ociepli... bo ostatnio zmarzłam jak diabli
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 co Wy z tym macie....wszyscy najpierw: a później nie wiem o czymś ? do hu.a to mnie oświećcie ...ale po co od razu te wulgaryzmy?? nie można grzecznie poprosić?? chciałem zaznaczyć, że sprawa jest poważna dlatego użyłem wulgazyzmu .
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 oh oh jaka delikatna musisz być twarda tak jak my
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 co Wy z tym macie....wszyscy najpierw: a później nie wiem o czymś ? do hu.a to mnie oświećcie ...ale po co od razu te wulgaryzmy?? nie można grzecznie poprosić?? chciałem zaznaczyć, że sprawa jest poważna dlatego użyłem wulgazyzmu . już się tak nie tłumacz... mówili na spocie na co Cie stać
Rekomendowane odpowiedzi