stanley Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 po 45 minutach curwowania ( przeglądnąłem nawet instrukcje z kompa) zrobiłem restart i działa :facepalm:
zepol Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 miszka jak chcesz sie zakolegowac zapraszam na 19 na muchowiec pajda no jak mamy byc znowu we 2 to chyba mija sie z celem
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 miszka jak chcesz sie zakolegowac zapraszam na 19 na muchowiec pajda no jak mamy byc znowu we 2 to chyba mija sie z celem kolego jak ja jeździłem na muchowiec to Ty na chleb mówiłeś - pep, na księdza - Zorro, zeskakiwałeś z dywanu na podłogę a pod szafę wchodziłeś na stojąco przyjadę ale jeszcze nie wiem kiedy w sumie to już ponad miesiąc nie byłem na spocie
ucho.77 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 a mnie dziś nie będzie:wink: siedzę w knedlach
oprych Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 A ja może będę jak mnie Sylwia dowiezie
Arturoo Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no no no weteran sie znalazl No jak raz to trafiłeś
Miszka82 Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 no no no weteran sie znalazl jestem tu od początku tego wątku więc okaż trochę pokory
zepol Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 ---------- Post dopisany at 10:58 ---------- Poprzedni post napisany at 10:54 ---------- będzie może dziś ktoś z Vagiem na spociku dobrego browarka postawie
Rekomendowane odpowiedzi