oprych Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 buahahaha ahahahahahhaaaaaa a aha ha a aa aha aa- wy nawet nie wiecie co to jest spalony ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- pajda kiedy mozemy sie ustawic ??? jutro bedzie wszystko zdrutowane hmmm no trzeba by jakieś popołudnie a czy niedziela też wchodzi w grę ? w niedziele sie nie pracuje niedziele jadę na grzyby w sobote tez mnie nie ma najwyzej w przyszlym tygodniu ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- no i tak sprawa sie wyjasnila po wyslaniu meila do (osobistego doradcy ) o tresci takie ze zglosilem spawe na policje o wyłudzenie ktoś odpisał ze jutro będzie dzwonic do mnie pani z proamy o wymiane uszkodzonej szyby [oczywiscie szyba pod czujnik z paskiem ] a niech tylko powiedzą ze nie - moja szyba ma juz czujnik i lustro foto i niech se robia zdjecia i inne takie a co to reszty problemow z tym panem poprosili o wycofanie oskarzenia w jego kierunku poniewaz sprawa zostala wyjasniona ten ( doradca zmienił miejsce pracy i juz nie pracuje na tym stanowisku) czyli wszystko się skonczylo dobrze i napisali ze w trybie natychmiastowym zostanie jeszcze raz przeanalizowana moja reklamacja - buahahahha No i qr** da się!? Będzie tak jak ma być! :decayed::decayed::decayed::decayed:
seves Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 helloł buahahaha ahahahahahhaaaaaa a aha ha a aa aha aa- wy nawet nie wiecie co to jest spalony ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- pajda kiedy mozemy sie ustawic ??? jutro bedzie wszystko zdrutowane hmmm no trzeba by jakieś popołudnie a czy niedziela też wchodzi w grę ? w niedziele sie nie pracuje niedziele jadę na grzyby w sobote tez mnie nie ma najwyzej w przyszlym tygodniu ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- no i tak sprawa sie wyjasnila po wyslaniu meila do (osobistego doradcy ) o tresci takie ze zglosilem spawe na policje o wyłudzenie ktoś odpisał ze jutro będzie dzwonic do mnie pani z proamy o wymiane uszkodzonej szyby [oczywiscie szyba pod czujnik z paskiem ] a niech tylko powiedzą ze nie - moja szyba ma juz czujnik i lustro foto i niech se robia zdjecia i inne takie a co to reszty problemow z tym panem poprosili o wycofanie oskarzenia w jego kierunku poniewaz sprawa zostala wyjasniona ten ( doradca zmienił miejsce pracy i juz nie pracuje na tym stanowisku) czyli wszystko się skonczylo dobrze i napisali ze w trybie natychmiastowym zostanie jeszcze raz przeanalizowana moja reklamacja - buahahahha no i pięknie nie ma to jak postraszyć władzą Soprano ale nie rezasz jeszcze tego czujnika? - dopiero jak ori szybę dostaniesz a teraz wystarczy że będzie wyglądało że masz czujnik przecież nie sprawdzą czy działa
oprych Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 helloł buahahaha ahahahahahhaaaaaa a aha ha a aa aha aa- wy nawet nie wiecie co to jest spalony ---------- Post dopisany at 23:20 ---------- Poprzedni post napisany at 23:19 ---------- pajda kiedy mozemy sie ustawic ??? jutro bedzie wszystko zdrutowane hmmm no trzeba by jakieś popołudnie a czy niedziela też wchodzi w grę ? w niedziele sie nie pracuje niedziele jadę na grzyby w sobote tez mnie nie ma najwyzej w przyszlym tygodniu ---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:11 ---------- no i tak sprawa sie wyjasnila po wyslaniu meila do (osobistego doradcy ) o tresci takie ze zglosilem spawe na policje o wyłudzenie ktoś odpisał ze jutro będzie dzwonic do mnie pani z proamy o wymiane uszkodzonej szyby [oczywiscie szyba pod czujnik z paskiem ] a niech tylko powiedzą ze nie - moja szyba ma juz czujnik i lustro foto i niech se robia zdjecia i inne takie a co to reszty problemow z tym panem poprosili o wycofanie oskarzenia w jego kierunku poniewaz sprawa zostala wyjasniona ten ( doradca zmienił miejsce pracy i juz nie pracuje na tym stanowisku) czyli wszystko się skonczylo dobrze i napisali ze w trybie natychmiastowym zostanie jeszcze raz przeanalizowana moja reklamacja - buahahahha no i pięknie nie ma to jak postraszyć władzą Soprano ale nie rezasz jeszcze tego czujnika? - dopiero jak ori szybę dostaniesz a teraz wystarczy że będzie wyglądało że masz czujnik przecież nie sprawdzą czy działa no tak teraz juz mam (wklejony uchyt pod czujnik podocinane wszystko tylko zalozyc i wyglada jak by mialo tak byc
akjam Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 http://a4-klub.pl/sprzedam-22/samsung-siii-x-2-and-samsung-siii-mini-287082/
addassko Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 :hi:po urlopie akjam wielkie THX za miejsca - czy tak dobre miejsca na powrocie to tez Twoja sprawka ??
akjam Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Nie ma za co... P.S. Ja nic nie wiem...
pajda Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 kto ma jakie dystanse u siebie ?? bo moje trzeb było szlifierką potraktować bo nie dało się odkręcić z czego najlepiej kupić dystanse ? teraz miałem et 43 i 20 mm dystansu
H4mm3R Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Ja mam z przodu 7mm z tyłu 10mm, mam gościa co robi na zamówienie z aluminium po 75-90zl para.
akjam Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 Ja na przód teraz chyba też potrzebuje 7mm a na tyle mam 12mm z H&R. Na przód chciałbym 5mm ale nie ma takich z kołnierzem a tylko takie mnie interesują.
pajda Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 hmm a wogóle jest potrzebny ten dystans ? a czemu z kołnierzem ?
Rekomendowane odpowiedzi