Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe Pucek wszyscy wiedzą że jesteś pijak :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe Pucek wszyscy wiedzą że jesteś pijak :gwizdanie: ehhh raz mi się zdarzyło, no i takie wielkie halo :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 mi dzisiaj Basia stawia bede dzentelmenem i nie zapytam co...... :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe Pucek wszyscy wiedzą że jesteś pijak :gwizdanie: ehhh raz mi się zdarzyło, no i takie wielkie halo :gwizdanie: nie raz oj nieraz my wszystko wiemy mówisz że ci Basieńka stawia dzisiaj? :gwizdanie: a Max już od 30min nadrabia strony muhehehehe pozdrawiam cię Maks miłej lektury napewno dowiesz się ciekawych rzeczy :>
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 maksowi pewnie gniazdko znowu fika i musiał się wyłączyć :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 maksowi pewnie gniazdko znowu fika i musiał się wyłączyć :gwizdanie: buehehehe jak Maks o tym napisał to wymiękłem jak można wyrwać kontakt muhehehe
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 max miał kontakt z bazą hehe raczej był bez bazy
bakuś Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 ty nie pijesz tylko chlejesz wiec o czym my tu rozmawiamy ja i pic? no co Ty, jest sobota a ja po lekku, ŻYWIEC ZDRÓJ :gwizdanie: cytrynowa bez gazu serio, na razie pijaki :gwizdanie: y-hy żywiec zdrój MOCNY nie dyskutuj MR. rurka tylko licz :gwizdanie: a i pozdrów Żonę, powiedz że jutro wpadnę :gwizdanie: ja ci dam hujku jeden! wara od mojej zony! <zazdrosnik> wrrr :kwasny:
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nom wiadomo z Pucka to pijak i zboczeniec
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 nom wiadomo z Pucka to pijak i zboczeniec wykasuj to matole!!!!! ale mi renomę robisz :gwizdanie: będzie czas że przyjdziesz
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe Pucek co ja poradzę że szczery jestem witaj Adrenalinko
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema pieprze wbijam bez nadrabiania :>
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 siema pieprze wbijam bez nadrabiania :> hehe w skrócie alkohol alkohol kobitki alkohol kobitki alkohol fotel i później znowu od początku alkohol itd...
Pucek Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 hehe Pucek co ja poradzę że szczery jestem witaj Adrenalinko szczery? czyli szczery żul :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 23:48_________________________________________________Miszka, nie czytaj, nie warto, to same wypociny od tego dresiarza z sosnowca
Rekomendowane odpowiedzi