Mario22 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2
Arturoo Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2 No raczej..... wysłane z one v
oprych Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2 Nigdy nie lubiłem zimy czy miałem Q czy nie
Bulczas Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2 Nigdy nie lubiłem zimy czy miałem Q czy nie A miałeś Q zimą?
Arturoo Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2 Nigdy nie lubiłem zimy czy miałem Q czy nie A miałeś Q zimą? ...na pulpicie ...to nie to samo co frajda z latania bokami........ wysłane z one v
Bulczas Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2 Nigdy nie lubiłem zimy czy miałem Q czy nie A miałeś Q zimą? ...na pulpicie ...to nie to samo co frajda z latania bokami........ wysłane z one v +1
OKO Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg Chyba nie masz Q skoro się nie cieszysz z śniegu Wysłane z telewizora Note2 Nigdy nie lubiłem zimy czy miałem Q czy nie A miałeś Q zimą? ...na pulpicie ...to nie to samo co frajda z latania bokami........ wysłane z one v +1 Frekfencja samochodów z Q na spotach gdy sypnie śniegiem pokazuje że quttro w śniegu nie jedzie
pajda Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 znowu pada śnieg jak znowu? jeszcze nie padał tej jesieni a to dopiero początek czyżby twoje zimówki są jeszcze w markecie na półce
Rekomendowane odpowiedzi