ciubas Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Czyli na pierwszą zimę, wezmę ten wosk myślę - zobaczę czym to się je
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 i już w doma podrzucił mnie kumpel Mercedesem widać Ci od Audi to wieśniaki i nawet pomóc koledze nie chcą swoją drogą Mietek CLK 270cdi chyb 2004rok nie idzie jak należy, żere dyche i w środku brzydki jak kupa
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 i już w doma podrzucił mnie kumpel Mercedesem widać Ci od Audi to wieśniaki i nawet pomóc koledze nie chcą swoją drogą Mietek CLK 270cdi chyb 2004rok nie idzie jak należy, żere dyche i w środku brzydki jak kupa Ale Ty podobno lubisz kupy
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 i już w doma podrzucił mnie kumpel Mercedesem widać Ci od Audi to wieśniaki i nawet pomóc koledze nie chcą swoją drogą Mietek CLK 270cdi chyb 2004rok nie idzie jak należy, żere dyche i w środku brzydki jak kupa Ale Ty podobno lubisz kupy dobry klocek nie jest zły
H4mm3R Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 i już w doma podrzucił mnie kumpel Mercedesem widać Ci od Audi to wieśniaki i nawet pomóc koledze nie chcą swoją drogą Mietek CLK 270cdi chyb 2004rok nie idzie jak należy, żere dyche i w środku brzydki jak kupa Ale Ty podobno lubisz kupy dobry klocek nie jest zły
turzol Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pany kto był ostatnio na giełdzie w Gliwicach? Jest już normalny zjazd z A4 na Sośnice czy trzeba mieszać
Multis Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pigułka. Druga najlepsza rzecz, którą kobieta połyka żeby zapobiec ciąży. Co jest szczytem egocentryzmu? - Powiedzieć do dziewczyny, która właśnie zrobiła ci loda: "Niezły byłem, co? W co sie bawią dzieci w sosnowcu ?? -w miasto...
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pigułka. Druga najlepsza rzecz, którą kobieta połyka żeby zapobiec ciąży. Co jest szczytem egocentryzmu? - Powiedzieć do dziewczyny, która właśnie zrobiła ci loda: "Niezły byłem, co? W co sie bawią dzieci w sosnowcu ?? -w miasto... pierwsze dwa mnie rozjebały - nie znałem tego trzecie stare ale dobre bo o sosnowcu
ucho.77 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pany kto był ostatnio na giełdzie w Gliwicach? Jest już normalny zjazd z A4 na Sośnice czy trzeba mieszać węzeł sośnica nie można nazwać normalnym:facepalm: ale zjedziesz bez problemu:wink:
Miszka82 Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pany kto był ostatnio na giełdzie w Gliwicach? Jest już normalny zjazd z A4 na Sośnice czy trzeba mieszać węzeł sośnica nie można nazwać normalnym:facepalm: ale zjedziesz bez problemu:wink: nooo ale to w końcu największy węzeł w Europie
Arturoo Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 no...akurat opisany jest dobrze ....jak nigdy z resztą
Multis Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Podobno mają wypuścić lusterka dla kobiet, z wbudowanym photoshopem
turzol Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Pany kto był ostatnio na giełdzie w Gliwicach? Jest już normalny zjazd z A4 na Sośnice czy trzeba mieszać węzeł sośnica nie można nazwać normalnym:facepalm: ale zjedziesz bez problemu:wink: thx, jedziesz? Jutro z rana walcze z Pololotem żony. Zaś się rozkraczył i stoi na os O gdzieś na ulicy
Multis Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Turzol, wciepnij pompe na bagażnik, kajś bym cie ustrzelił, albo wieczorem bede koło ciebie:)
turzol Opublikowano 29 Listopada 2013 Opublikowano 29 Listopada 2013 Turzol, wciepnij pompe na bagażnik, kajś bym cie ustrzelił, albo wieczorem bede koło ciebie:) wciepne, jutro akurat mam wolne to sie gdzies spikniemy.
Rekomendowane odpowiedzi