Multis Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zderzaki ten sam wzor. Ten sam kowal od sprezyn i te same gasnice z leclerca po terminie na wydechu. No i pisk do opon mieli w promocji Tapatalk ---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:35 ---------- Zlot miłośników letniego ogumienia. .. Tapatalk
Miszka82 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 myślałem żeby podjechać na spota ale po pierwsze wyszedłem z chaty 6:40 wróciłem 20:10 mama w domu z małą sama więc bez sensu i narka
Wandet15 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Wszystko by było ok ale na co się chwalić głośnym wydechem i pokazywać obsługę sprzęgła. Nie wiem dlaczego na swoje lata mnie takie coś nie bawi. Jeszcze kilka wtorków i będzie zakaz i to się odbiję się na każdym
akjam Opublikowano 3 Grudnia 2013 Opublikowano 3 Grudnia 2013 myślałem żeby podjechać na spota ale po pierwsze wyszedłem z chaty 6:40 wróciłem 20:10 mama w domu z małą sama więc bez sensu i narka No są priorytety. Wszystko by było ok ale na co się chwalić głośnym wydechem i pokazywać obsługę sprzęgła. Nie wiem dlaczego na swoje lata mnie takie coś nie bawi. Jeszcze kilka wtorków i będzie zakaz i to się odbiję się na każdym Oby nie ale jak dale będą tak chwalić się swoimi wydechami to trzeba będzie coś z tym zrobić. P.S. ale ta żona Lewego ma szynę! U Wojewódzkiego była!
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 P.S. ale ta żona Lewego ma szynę! U Wojewódzkiego była! jakie szyny taka stacja hehe
Mario22 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Elo ... niezła jest ... ale jej stary nie śmiga leonem ... takie panny nie bujają się byle czym.. hahahahahaha ... :sly: Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi