Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 niech Wam będzie mam taką małą ćwiortkę w zamrażarce- miałem nie tykać do sylwestra ale jak nie walić jak tu takie towarzystwo
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 niech Wam będzie mam taką małą ćwiortkę w zamrażarce- miałem nie tykać do sylwestra ale jak nie walić jak tu takie towarzystwo ćwiortka to tak na smaczek w sam raz
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 myślę, że ćwiortka w sam raz klepy nie będzie tym bardziej, że jutro stary musi z córą cały dzień sam spędzić...będę wyrywał dupeczki na dzidziusia
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 myślę, że ćwiortka w sam raz klepy nie będzie tym bardziej, że jutro stary musi z córą cały dzień sam spędzić...będę wyrywał dupeczki na dzidziusia no ba:decayed:
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 myślę, że ćwiortka w sam raz klepy nie będzie tym bardziej, że jutro stary musi z córą cały dzień sam spędzić...będę wyrywał dupeczki na dzidziusia no ba:decayed: ale co że ćwiortka to w sam raz czy te d*py wyrywać będę
Miszka82 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 no w sumie to wasze zdrowie i mykam w wyro
pajda Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 to nara idę coś wciepnąć chyba klocka do muszli
Arturoo Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 podepnę się pod temat........psyt z wieczorka Pany
stanley Opublikowano 6 Grudnia 2013 Opublikowano 6 Grudnia 2013 podepnę się pod temat........psyt z wieczorka Pany psyt raz jeszcze
Miszka82 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Opublikowano 7 Grudnia 2013 ---------- Post dopisany at 06:27 ---------- Poprzedni post napisany at 06:27 ---------- to nara idę coś wciepnąć chyba klocka do muszli
Rekomendowane odpowiedzi