pajda Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 DZIĘKI PANY MykamJutro musze młodemu w koncu pokój skończyć to jak skonczysz u mlodego to dawaj do mnie hehe a alkoholu starczy:grin: bo u siebie już 2tygodnie sie już bawie z powodu braku czasu:facepalm: kończ kończ bo inspekcje trzeba bedzie zrobić
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Damy radę ---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Pajda coś mi się o ucho obiło że na jakiś kiermasz jedziemy do Krakowa:eusathink: ---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- WeekendFm.pl -Jechali z wypadku na sygnale. Straż chce dać im mandat (FOTO)- Radio Weekend Quwa tragedia to co się dzieje w naszym kraju:facepalm:
akjam Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Damy radę---------- Post dopisany at 15:44 ---------- Poprzedni post napisany at 15:43 ---------- Pajda coś mi się o ucho obiło że na jakiś kiermasz jedziemy do Krakowa:eusathink: ---------- Post dopisany at 16:04 ---------- Poprzedni post napisany at 15:44 ---------- WeekendFm.pl -Jechali z wypadku na sygnale. Straż chce dać im mandat (FOTO)- Radio Weekend Quwa tragedia to co się dzieje w naszym kraju:facepalm: Nie n na spokojnie... Ostatecznie nie będzie mandatu, więc nie jest tak źle.
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały chciałem coś organizować jutro, ale sam niestety nie mam czasu zrobi sie jakiś melanż z początkiem nowego roku
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały chciałem coś organizować jutro, ale sam niestety nie mam czasu zrobi sie jakiś melanż z początkiem nowego roku no ja też nie mówię, że jutro...też z małą sam jestem cały dzień ale z nowym rokiem i nowym krokiem...to będzie moja pierwsza impreza klubowa bez alko ---------- Post dopisany at 21:03 ---------- Poprzedni post napisany at 21:02 ---------- ostatnio poza Zatorem i innymi imprezami plenerowymi opijaliśmy jakoś rok temu mojego sztrucla jakoś w styczniu
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Tyi tak jak zwykle przypalisz janka
musti Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały chciałem coś organizować jutro, ale sam niestety nie mam czasu zrobi sie jakiś melanż z początkiem nowego roku no no dobrze gadasz z początkiem nowego roku
Miszka82 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 ja dalej nic, w sylwka se polece lampka szampana i do wyra
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały chciałem coś organizować jutro, ale sam niestety nie mam czasu zrobi sie jakiś melanż z początkiem nowego roku no no dobrze gadasz z początkiem nowego roku Ale w weekend bo inaczej d*pa:wink: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Pokuj ogarniety, Zdrówko:decayed:
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały chciałem coś organizować jutro, ale sam niestety nie mam czasu zrobi sie jakiś melanż z początkiem nowego roku no no dobrze gadasz z początkiem nowego roku Ale w weekend bo inaczej d*pa:wink: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Pokuj ogarniety, Zdrówko:decayed: to psyt Ja jutro mam skręcać szafki w kuchnii.... mam tylko pocięte kawalki płyty, widze to w ciemnych barwach
pajda Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 tak sobie pomyślałem, że dawno nie waliliśmy klubowo gorzały chciałem coś organizować jutro, ale sam niestety nie mam czasu zrobi sie jakiś melanż z początkiem nowego roku no no dobrze gadasz z początkiem nowego roku Ale w weekend bo inaczej d*pa:wink: ---------- Post dopisany at 23:23 ---------- Poprzedni post napisany at 23:21 ---------- Pokuj ogarniety, Zdrówko:decayed: no to psyt , komoda skręcona - drugi zakup do szafy PS. no chcemy jechać na jarmark do KRK w niedziele , ale słyszalem że wy cięzko z czasem
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 obaczymy Multis jutro robisz??? zdrówko wyborowa limonkowa miodzio:naughty:
Rekomendowane odpowiedzi