Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Akjam, mam płyn dla Ciebie na próbę :wink:
:good: Odbiorę przy najliższej okazji! :hi:

Wracając do tej umowy to ma podpis inblanco i podpis jest 100% ojca. Jak zareagują na to w Wydziale Kmunikacji? Za brak zgłoszenia?

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18904

• Kędzior

14855

• Miszka82

14548

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

zaś 1kk pękło dziś :doh:

Opublikowano

odkujesz się w sobotę :decayed:

Opublikowano
:hi: po pracy :beer:
Opublikowano

odkujesz się w sobotę :decayed:

:naughty::kox:

Opublikowano

Jęzor już do kolan...:decayed:

Opublikowano

Wracając do tej umowy to ma podpis inblanco i podpis jest 100% ojca. Jak zareagują na to w Wydziale Kmunikacji? Za brak zgłoszenia?

hmm , nie mam pojęcia

"Teoretycznie grozi Ci chyba nawet kilka tys. mandatu, gdyż jest to wykroczenie (art 97 kodeksu wykroczeń), w praktyce niemal każdy przymyka oko ale lepiej nie jeździć, bo policja może stówkę wlepić na podstawie tego artykułu. Mogą też w urzędzie naliczyć jakąś symboliczną karę (typu 25 zł). "

wujek google

Opublikowano

będzie się działo :kox:

Opublikowano

hmm , nie mam pojęcia

"Teoretycznie grozi Ci chyba nawet kilka tys. mandatu, gdyż jest to wykroczenie (art 97 kodeksu wykroczeń), w praktyce niemal każdy przymyka oko ale lepiej nie jeździć, bo policja może stówkę wlepić na podstawie tego artykułu. Mogą też w urzędzie naliczyć jakąś symboliczną karę (typu 25 zł). "

wujek google

Ale czym jeździć jak wóz już na złomie tylko teraz papier trzeba dostarczyć. :wink: Czego nie zrozumiałeś? :grin:

Opublikowano

hmm , nie mam pojęcia

wujek google

Ale czym jeździć jak wóz już na złomie tylko teraz papier trzeba dostarczyć. :wink: Czego nie zrozumiałeś? :grin:

a co miałem nie zrozumieć ??

pytałeś jak zareagują

opd: nie mam pojecia

to co tu jest do zrozumienia ? bo coś Ci się pomyliło :facepalm:

Opublikowano

No to coś tam wkleił żeby lepiej nie jeździć bo policja może wlepić jakiś mandat albo coś tam?:facepalm:

Opublikowano
No to coś tam wkleił żeby lepiej nie jeździć bo policja może wlepić jakiś mandat albo coś tam?:facepalm:

żeś czytał ale bez zrozumienia chyba,

i się czepiasz

Opublikowano

No, no...:decayed: Nie ma czym jeździć! :grin:

BTW Dzięki za odzew. :wink: Spisze umowe z datą wstecz i zobaczy co będzie bo chyba innego pomysłu na tą chwile nie ma.

Opublikowano
No, no...:decayed: Nie ma czym jeździć! :grin:

BTW Dzięki za odzew. :wink: Spisze umowe z datą wstecz i zobaczy co będzie bo chyba innego pomysłu na tą chwile nie ma.

Jezeli ma podpis to niech atakuje z podpisem, gdyby sie czepiali czemu tak pozno to moze powiedziec ze auto niebylo przez niego uzywane czy cos w tym stylu. Wracajac do tego co Pajda napisal o podziale na polowe itp to jezeli matka i inni sie zrzekaja to wtedy przechodzi na wlasnosc w calosci

Opublikowano

Zrobi tą umowę i zobaczymy co mu powiedzą. :wink:

Opublikowano

Okej hehe

Opublikowano

Coś nie przyjechał we wtorek? :cool:

Opublikowano

Ogarnialem chalupe i wpadlem w wir czaso przestrzenny hehe

Opublikowano

Kędzior przyJANIŁ ? :grin:

Opublikowano