akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Akjam, mam płyn dla Ciebie na próbę Odbiorę przy najliższej okazji! Wracając do tej umowy to ma podpis inblanco i podpis jest 100% ojca. Jak zareagują na to w Wydziale Kmunikacji? Za brak zgłoszenia?
stanley Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 zaś 1kk pękło dziś odkujesz się w sobotę
Miszka82 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 zaś 1kk pękło dziś odkujesz się w sobotę
pajda Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Akjam, mam płyn dla Ciebie na próbę Odbiorę przy najliższej okazji! Wracając do tej umowy to ma podpis inblanco i podpis jest 100% ojca. Jak zareagują na to w Wydziale Kmunikacji? Za brak zgłoszenia? hmm , nie mam pojęcia "Teoretycznie grozi Ci chyba nawet kilka tys. mandatu, gdyż jest to wykroczenie (art 97 kodeksu wykroczeń), w praktyce niemal każdy przymyka oko ale lepiej nie jeździć, bo policja może stówkę wlepić na podstawie tego artykułu. Mogą też w urzędzie naliczyć jakąś symboliczną karę (typu 25 zł). " wujek google
akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Akjam, mam płyn dla Ciebie na próbę Odbiorę przy najliższej okazji! Wracając do tej umowy to ma podpis inblanco i podpis jest 100% ojca. Jak zareagują na to w Wydziale Kmunikacji? Za brak zgłoszenia? hmm , nie mam pojęcia "Teoretycznie grozi Ci chyba nawet kilka tys. mandatu, gdyż jest to wykroczenie (art 97 kodeksu wykroczeń), w praktyce niemal każdy przymyka oko ale lepiej nie jeździć, bo policja może stówkę wlepić na podstawie tego artykułu. Mogą też w urzędzie naliczyć jakąś symboliczną karę (typu 25 zł). " wujek google Ale czym jeździć jak wóz już na złomie tylko teraz papier trzeba dostarczyć. Czego nie zrozumiałeś?
pajda Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Akjam, mam płyn dla Ciebie na próbę Odbiorę przy najliższej okazji! Wracając do tej umowy to ma podpis inblanco i podpis jest 100% ojca. Jak zareagują na to w Wydziale Kmunikacji? Za brak zgłoszenia? hmm , nie mam pojęcia "Teoretycznie grozi Ci chyba nawet kilka tys. mandatu, gdyż jest to wykroczenie (art 97 kodeksu wykroczeń), w praktyce niemal każdy przymyka oko ale lepiej nie jeździć, bo policja może stówkę wlepić na podstawie tego artykułu. Mogą też w urzędzie naliczyć jakąś symboliczną karę (typu 25 zł). " wujek google Ale czym jeździć jak wóz już na złomie tylko teraz papier trzeba dostarczyć. Czego nie zrozumiałeś? a co miałem nie zrozumieć ?? pytałeś jak zareagują opd: nie mam pojecia to co tu jest do zrozumienia ? bo coś Ci się pomyliło
akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No to coś tam wkleił żeby lepiej nie jeździć bo policja może wlepić jakiś mandat albo coś tam?
pajda Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No to coś tam wkleił żeby lepiej nie jeździć bo policja może wlepić jakiś mandat albo coś tam? żeś czytał ale bez zrozumienia chyba, i się czepiasz
akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No, no... Nie ma czym jeździć! BTW Dzięki za odzew. Spisze umowe z datą wstecz i zobaczy co będzie bo chyba innego pomysłu na tą chwile nie ma.
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 No, no... Nie ma czym jeździć! BTW Dzięki za odzew. Spisze umowe z datą wstecz i zobaczy co będzie bo chyba innego pomysłu na tą chwile nie ma. Jezeli ma podpis to niech atakuje z podpisem, gdyby sie czepiali czemu tak pozno to moze powiedziec ze auto niebylo przez niego uzywane czy cos w tym stylu. Wracajac do tego co Pajda napisal o podziale na polowe itp to jezeli matka i inni sie zrzekaja to wtedy przechodzi na wlasnosc w calosci
akjam Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zrobi tą umowę i zobaczymy co mu powiedzą.
Kędzior Opublikowano 16 Stycznia 2014 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ogarnialem chalupe i wpadlem w wir czaso przestrzenny hehe
Rekomendowane odpowiedzi