pajda Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Co tu ta cicho? Idź webasto odpal czy nie kopci bo ten cyc z wątku nie da Ci Grześ żyć dopuki nie będzie wiedział rezacze
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 nie ,.......to Ty również swój rozbiłeś jak ja
stanley Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 nie ,.......to Ty również swój rozbiłeś jak ja taka była impreza...
akjam Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 już pisałem....zazdroszczę ......---------- Post dopisany at 22:32 ---------- Poprzedni post napisany at 22:29 ---------- już pisałem....zazdroszczę ...... btw....wpadł mi dziś prezencik od szfagra.... http://img.tapatalk.com/d/14/02/03/y3y7ezyp.jpg ....chyba zostawię i do innego kluczyka w przyszłym roku założę Masz już jakieś kluczyki na oku?
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 Pb dobrze stoi ...więc pomysł sam wpadł ... a ,że w okolicy będą za chwilę również same Pb ...to sam rozumiesz
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 a3 w benzynie....sam latam większość...szkoda powietrze wozić ...klekot w serwisie mimo wszystko zbyt drogi w porównaniu do oszczędności ---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- a ,że mało /duzo mniej niż 3/4 lata temu jeżdżę to tak wymyśliłem....
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2014 Opublikowano 2 Lutego 2014 ...w tym roku jeszcze klekot musi trochu pokulać
Sqizzy Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 chłopaki mam jutro sprawę sądową w Zabrzu. Jak najlepiej dojechać tam z Warszawy ?
Majkel Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 chłopaki mam jutro sprawę sądową w Zabrzu. Jak najlepiej dojechać tam z Warszawy ? Zależy z której części Wa-wy będziesz startował, to albo A2 do Łodzi pocisnąć i później na Piotrków - Częstochowe - Siewierz i Zabrze albo możesz zrezygnować z A2 i lecieć na Rawe Mazowiecką - Tomaszów - Piotrków i Częstochowe. Jechałem ostatnio na Łotwe i leciałem obydwoma trasami i szybciej wyszło A2 przez Łódź
Sqizzy Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 jestem z Grodziska mazowieckiego, czyli mogę jechać na łódź i na rawę. Gdzie jest lepsza droga ?
Majkel Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 jestem z Grodziska mazowieckiego, czyli mogę jechać na łódź i na rawę. Gdzie jest lepsza droga ? obie drogi są naprawde w miare dobre, czym byłem mile zaskoczony - ale bardziej jednak polecam jechać A dwójką
akjam Opublikowano 3 Lutego 2014 Opublikowano 3 Lutego 2014 Na Łódź, później Częstochowa i później w Podwarpiu (5km za Siewierzem) odbijasz na S1, która przechodzi w A1 i jesteś w Zabrzu. BTW Dobry!
Rekomendowane odpowiedzi