Adrenalina Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wszystkim nom jakoś przeleciało jeszcze jutro i wolne do końca tyg ale mam w h*j nauki po pracy Jak ja kur..a nie lubię poniedziałkówm :gwizdanie: a ja miałem dzisiaj urlop czyżby jedyny beztroski w dniu dzisiejszym?? dzień dobry Panowie
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Siema Rafał jak tam dniówa ci zleciała? witam panią proszem panią
akjam Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Ja dziś też wolne... :gwizdanie: I cały czas rzucam padem od PS3... He he he... Koniec gry na dziś... no może na teraz!
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 wszystkim nom jakoś przeleciało jeszcze jutro i wolne do końca tyg ale mam w h*j nauki Taaaaaaa, będziesz na forum siedział i pisał jak mi się nie chce uczyć :kox:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 15:16_________________________________________________ spamowicze
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Akjam ty byś się wziął do roboty a nie tylko PS3 Oko nom pewno tak będzie hehe ale najważniejsze że mam zamiary :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Akjam jak tylko znalazł dostawcę piratów na PS3 nie wychodzi z domu :polew:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 15:25_________________________________________________ :gwizdanie: A Stanley cały czas grabi ukrainski autobus :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 nom mam nadzieję że Stanley pochyta jakiś spirytusik :gwizdanie:
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Do avanta powinien parę karnistrów zmieścić
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Do avanta powinien parę karnistrów zmieścić :dance: siemasz Krolu
Olaf Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 panownie jutro jakis spot duzo ludzi bydzie hihi bo hca wpasc bo 2 tydnie mnie az nie bylo:)
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Do avanta powinien parę karnistrów zmieścić :dance: Ty masz się uczyć!! :polew:
Olaf Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 hey Krolu no u mie ciezko neta brak i pytam co jutro ze spotem bo zaraz byda schodzic
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Czas do domu! HURAAAAAAAAAAAA _____________________ Krolu weźmiesz jutro lapa na spota? Mój niestety wymaga już ciągłego zasilania :wallbash:
krolu Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Spoty są co tydzień - ja jestem co tydzień oko - ok
Olaf Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 to byda do jutra chyba ze naprwie neta to odwiedze ten dzial
Kędzior Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Do avanta powinien parę karnistrów zmieścić :dance: Ty masz się uczyć!! :polew: najpierw przyjemności później obowiązki trzeba mieć w życiu jakiej priorytety
OKO Opublikowano 8 Lutego 2010 Opublikowano 8 Lutego 2010 Do avanta powinien parę karnistrów zmieścić :dance: Ty masz się uczyć!! :polew: najpierw przyjemności później obowiązki trzeba mieć w życiu jakiej priorytety :polew:
Rekomendowane odpowiedzi