pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Sł ać mi numery będę dzwonił Ujowy kolor do malowania a chce żeby - sami wiecie ---------- Post dopisany at 22:44 ---------- Poprzedni post napisany at 22:43 ---------- Dimana to ja mam non stop w głowie ustrzele mu jakaś okazję kiedy wypijemy jakiego flakona ? i na spota byś zawitał
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Ale na razie lotka i zdes ---------- Post dopisany at 22:51 ---------- Poprzedni post napisany at 22:50 ---------- Non stop na popołudnie ale jak się uda to we wtorek może może na kebaba wpadnę
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 musisz liczyć ok 400zł chyba, że zrobi Ci to ktoś w garażu za 250-300zl ale takie coś bym odpuścił
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie muszę zrobić serwis klimatyzacji wie ktoś gdzie w okolicy są jakieś promocje / dobre ceny ? Katowice/Jaworzno/Tychy/Sosnowiec te okolice by mnie interesowały
ucho.77 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie muszę zrobić serwis klimatyzacji wie ktoś gdzie w okolicy są jakieś promocje / dobre ceny ? Katowice/Jaworzno/Tychy/Sosnowiec te okolice by mnie interesowały Jedlina
pajda Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie muszę zrobić serwis klimatyzacji wie ktoś gdzie w okolicy są jakieś promocje / dobre ceny ? Katowice/Jaworzno/Tychy/Sosnowiec te okolice by mnie interesowały aso świetochłowice, szczegóły to do stanleya
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie muszę zrobić serwis klimatyzacji wie ktoś gdzie w okolicy są jakieś promocje / dobre ceny ? Katowice/Jaworzno/Tychy/Sosnowiec te okolice by mnie interesowały aso świetochłowice, szczegóły to do stanleya dokładnie ---------- Post dopisany at 23:07 ---------- Poprzedni post napisany at 23:06 ---------- Panowie muszę zrobić serwis klimatyzacji wie ktoś gdzie w okolicy są jakieś promocje / dobre ceny ? Katowice/Jaworzno/Tychy/Sosnowiec te okolice by mnie interesowały pytanie jeszcze, co masz na myśli pisząc serwis ?
akjam Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Panowie muszę zrobić serwis klimatyzacji wie ktoś gdzie w okolicy są jakieś promocje / dobre ceny ? Katowice/Jaworzno/Tychy/Sosnowiec te okolice by mnie interesowały W Będzinie też jest dobry koleś na namiarkowej.
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Serwis czyli chodzi mi o przegląd klimy. Uzupełnienie co tam trzeba sprawdzenie szczelności i wszystko co się tam sprawdza i uzupełnia + może ozonowanie. Powiedzcie mi jeszcze bo wymieniłem teraz filtr przeciwpyłkowy czy dobrze zrobiłem ? przed serwisem klimy ? i odgrzybianiem etc ? ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- Stanley co to za promocja ; >
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 przy odgrzybianu warto wymienić filtr przeciwpyłkowy, w pon dam CI info co i jak
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 przy odgrzybianu warto wymienić filtr przeciwpyłkowy, w pon dam CI info co i jak wymieniłem tydzień temu
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 przy odgrzybianu warto wymienić filtr przeciwpyłkowy, w pon dam CI info co i jak wymieniłem tydzień temu z serwisem klimy poczekaj jeszcze do wiosny
Gibons Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Potem kolejki są i większe ceny. Wiem że w serwisie vw właśnie były jakieś promocje, ale nie wiem gdzie to czytałem i czy to aktualne.
stanley Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Potem kolejki są i większe ceny. Wiem że w serwisie vw właśnie były jakieś promocje, ale nie wiem gdzie to czytałem i czy to aktualne. cena ta sama od kilku lat
oprych Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 ucho - http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/zderzak-przedni-s4-b6-315816/
Rekomendowane odpowiedzi