Multis Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? A co to za model? akira guepard ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? ja ci odpowiem kup se synek nową wolę naprawić jeśli się da bo mam odblokowaną i fajnie zamocowaną w Yarisie jak RNS-E Dostarcz. Cos sie dobierze
Miszka82 Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? A co to za model? akira guepard ---------- Post dopisany at 20:39 ---------- Poprzedni post napisany at 20:38 ---------- pytanie do Multisa :mam taką starą nawigację już chyba z 6 lat i działa tylko jak jest podpięta pod zasilanie (na początku trzymała 2h bez ładowania i teraz moje pytanie czy można wymienić akumulatory i jaki to koszt ? czy lepiej kupić nową ? ja ci odpowiem kup se synek nową wolę naprawić jeśli się da bo mam odblokowaną i fajnie zamocowaną w Yarisie jak RNS-E Dostarcz. Cos sie dobierze chodzi mi o nowe aku, ogarniesz w weekend ? może być przyszły, no chyba że jutro to zrobisz bo w tygodniu cały czas używam i muszę ją mieć
Multis Opublikowano 14 Lutego 2014 Opublikowano 14 Lutego 2014 To jutro rozbiore. Zamowie i za tydzien sie wymieni
stanley Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wczoraj trafiły mi sie za***iste walentynki Po robocie tel od Stanleya Seniora czy jedziemy na narty. Długo się nie namyślając zawinąłem się z roboty, narty na auta i wio Pojechalismy na Czarny Groń i o dziwio warunki za***iste. Miało być lajtowo, ale znacie mojego Ojca, nogi mnie tak napierdalają, że aż miło W domu z powrotem o 23 Tak więc, Kochana Żono, jeżeli to przweczytasz - sorry, że tak wyszło :decayed:
akjam Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Wczoraj trafiły mi sie za***iste walentynki Po robocie tel od Stanleya Seniora czy jedziemy na narty. Długo się nie namyślając zawinąłem się z roboty, narty na auta i wio Pojechalismy na Czarny Groń i o dziwio warunki za***iste. Miało być lajtowo, ale znacie mojego Ojca, nogi mnie tak napierdalają, że aż miło W domu z powrotem o 23 Tak więc, Kochana Żono, jeżeli to przweczytasz - sorry, że tak wyszło :decayed: http://s4.ifotos.pl/img/201402142_ehnsrsh.jpghttp://s4.ifotos.pl/img/201402142_ehnsrsw.jpghttp://s4.ifotos.pl/img/201402142_ehnsrsa.jpg
Rekomendowane odpowiedzi