camillotychy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dobry Panowie pytanie z serii głupich.. dlaczego ciągle mam "posty: 1"? i nie wiem dlaczego ale same mi się dodają"*" jak coś napiszę, muszę to zawsze usuwać
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- Dobry Panowie pytanie z serii głupich.. dlaczego ciągle mam "posty: 1"? i nie wiem dlaczego ale same mi się dodają"*" jak coś napiszę, muszę to zawsze usuwać Bo się nie udzielasz w dziale technicznym...
camillotychy Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 ---------- Post dopisany at 14:32 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ---------- Dobry Panowie pytanie z serii głupich.. dlaczego ciągle mam "posty: 1"? i nie wiem dlaczego ale same mi się dodają"*" jak coś napiszę, muszę to zawsze usuwać Bo się nie udzielasz w dziale technicznym... aaaa dzięki za info
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 To pyrsk http://img.tapatalk.com/d/14/06/13/3yna2yty.jpg wysłane z one v na bogato , sałateczka
danielom Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 dziękówa za spota No! Zabieram grilla i do zoba!---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Ja odpadam jednak chyba.......dopiero klocki z jednej strony mam wymienione :/po co ci klocki? Będziesz hamował silnikiem plus rewers ostry i stoisz w miejscu. Przód sie skończył ,a tył też ma sie ku końcowi ...7 m-cy c...a warte te heble.....ścierają sie jak kazde tyle ,ze ciul lepiej hamują ..... ..wracam na chatę....jak Emi nie śpi to ja zabiore i jadę....jak będziecie jechac na grila to tyrknij który.... tak jest jak się jebie gaz - hamulec, gaz- hamulec bezmyślnie 2 tonowa padlina Arturek, ważyłeś to to ? Bo z danych wychodzi 1535 kg, ja mialem 1360kg wiec juz mamy 175kg roznicy, chyba nie chcesz mi powiedziec,że Q + 2.5 TDI wazy 640kg, byc ze czlowiekiem i uspokoj fantazje a6 c5 1.9 oska wazy 1615 kg ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- C5 Q 2.5 wazy 1680kg ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Chyba, że to bylo za czasow, jak miales napierdolony pełny bagażnik taili Daniel, będę miał chyba sprawę, aleto zadzwonię kiedyś przy okazji Nie ma sprawy, mam nadzieje ze bede sie mogl odwdzieczyc w koncu ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- dziękówa za spota No! Zabieram grilla i do zoba!---------- Post dopisany at 18:28 ---------- Poprzedni post napisany at 18:25 ---------- Ja odpadam jednak chyba.......dopiero klocki z jednej strony mam wymienione :/po co ci klocki? Będziesz hamował silnikiem plus rewers ostry i stoisz w miejscu. Przód sie skończył ,a tył też ma sie ku końcowi ...7 m-cy c...a warte te heble.....ścierają sie jak kazde tyle ,ze ciul lepiej hamują ..... ..wracam na chatę....jak Emi nie śpi to ja zabiore i jadę....jak będziecie jechac na grila to tyrknij który.... tak jest jak się jebie gaz - hamulec, gaz- hamulec bezmyślnie 2 tonowa padlina Arturek, ważyłeś to to ? Bo z danych wychodzi 1535 kg, ja mialem 1360kg wiec juz mamy 175kg roznicy, chyba nie chcesz mi powiedziec,że Q + 2.5 TDI wazy 640kg, byc ze czlowiekiem i uspokoj fantazje a6 c5 1.9 oska wazy 1615 kg ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:21 ---------- C5 Q 2.5 wazy 1680kg ---------- Post dopisany at 22:24 ---------- Poprzedni post napisany at 22:23 ---------- Chyba, że to bylo za czasow, jak miales napierdolony pełny bagażnik taili ważyłem na wadzę dla ciężarówek....teraz dodatkowo uważam na ITD .......... pusty bagażnik...(zapasówka+lewarek+klucz do kół) ,~20L zupy w zbiorniku i wynik 1845........masakra ---------- Post dopisany at 00:34 ---------- Poprzedni post napisany at 00:32 ---------- to co masz w papierach to se można..............fakt coś do auta dołożone(inne koło od serii,inne heble,idąc w drugą stronę....lżejsze wałki w silniku ).....skąś te kilogramy się wzięły Jak ja wazylem z Grzeskiem przy programie na wadze elektronicznej na zlomie wyszlo 1530kg. ze mna i pol baku. To dalej 315kg nadwyzki Chyba Cie jednak ta waga pociulala:wink:
pajda Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 a co ciulas z tego sędziego, z d*py karny
Arturoo Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 Daniel ważyłem u Grześka Pajda...z sąsiadem oglądam ...on jada taką zieleninę
Rekomendowane odpowiedzi