oprych Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 miszka aleja zmieniam całe heble, wszystko.
Arturoo Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Możemy sie zgadać ja tez muszę przełożyć przód....i zmienić płyn w całym układzie......dobrze by było mieć auto na podnosniku wysłane z htc
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 miszka aleja zmieniam całe heble, wszystko. a no to przepraszam
Miszka82 Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 sierściuchy kto jest kozaczenko i mi sczyta ori przebieg w ECU ? wk***ia mnie te 212kk wolę ustawić ori macie taki kabel który nie powie nie ? ps obstawiam 500kk:kox:
pajda Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 sierściuchy kto jest kozaczenko i mi sczyta ori przebieg w ECU ? wk***ia mnie te 212kk wolę ustawić ori macie taki kabel który nie powie nie ? ps obstawiam 500kk:kox: moge spróbowac ale jak bedzie milion to co wtedy
turzol Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 sierściuchy kto jest kozaczenko i mi sczyta ori przebieg w ECU ? wk***ia mnie te 212kk wolę ustawić ori macie taki kabel który nie powie nie ? ps obstawiam 500kk:kox: Pajda ogarnia, ale nie z każdego ECU B6 da się to zczytać , na moim poległ
pajda Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 jak tam, poszłeś na wi-fi do innego hotelu piramidy widziałeś ? d*pa spalona ? ---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ---------- sierściuchy kto jest kozaczenko i mi sczyta ori przebieg w ECU ? wk***ia mnie te 212kk wolę ustawić ori macie taki kabel który nie powie nie ? ps obstawiam 500kk:kox: Pajda ogarnia, ale nie z każdego ECU B6 da się to zczytać , na moim poległ no zgadza się, zależy od sterownika , u soprano dało się zczytać
turzol Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 btw Pajda od kogo szarpnąłeś kabel? Mój po 7 latach się rozleciał i szukam czegoś sensownego po taniości oczywiście
pajda Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 siema potrzebje chętnego na pomoc przy wymianie kompletnych hamulców i odpowietrzaniu układu - jest jakiś chętny ? fotochromy opanowałeś już ? kiedy u mnie opanujemy ? lustra dla mnie już wyczaiłeś ---------- Post dopisany at 20:48 ---------- Poprzedni post napisany at 20:46 ---------- btw Pajda od kogo szarpnąłeś kabel? Mój po 7 latach się rozleciał i szukam czegoś sensownego po taniości oczywiście od hamera mam i powiem ci spisuje się rewelka od B5 do B8
turzol Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 od hamera mam i powiem ci spisuje się rewelka od B5 do B8 thx, zagadam Adam Słodowy k..wa
pajda Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Co tam rezacze? Yugo Grill zaliczony. skąd ty się tam wzioł, co jadłeś ? zasmakował ci yugo
afroo. Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Co tam rezacze? Yugo Grill zaliczony. Przypomnij jak możesz namiar bo znaleźć nie mogę, a zachwalacie to trzeba spróbować.
akjam Opublikowano 17 Lipca 2014 Opublikowano 17 Lipca 2014 Co tam rezacze? Yugo Grill zaliczony. skąd ty się tam wzioł, co jadłeś ? zasmakował ci yugo 7ke pikantny! Dobre fest! Co tam rezacze? Yugo Grill zaliczony. Przypomnij jak możesz namiar bo znaleźć nie mogę, a zachwalacie to trzeba spróbować. Za Silesią zjedz na Dąb. Później Od Dębowej w prawo na pierwszych światłach i znowu pierwsza w prawo! Przy aptece taki mały kiosk.
Rekomendowane odpowiedzi