pajda Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wysłane z taboreta... widze że ty też rocznik kochanki podany w opisie chyba nawet ta sama co ucha - na 2 baty lubi chyba
Multis Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dopiero co zmienialem. Forum sie dociera... Wysłane z taboreta...
oprych Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Co z tym basenem Organizujemy się czy olewka? Jak nie ma chętnych to pierdziele jadę na pogoriie biwakowac
camillotychy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobry, szybkie pytanko - chciałem dodać temat nowy w dziale koła/opony i wyskakuje mi taki komunikat: "Musisz wybrać prefix tematu aby pisać na tym forum." o co chodzi?
akjam Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 moderatora bo może jakiś błąd. Ja normalnie mogę pisać ale po przejściu Na nowe forum nie mogłem edytować nic w moim wątku i naprawili po mojej interwencji.
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobry, szybkie pytanko - chciałem dodać temat nowy w dziale koła/opony i wyskakuje mi taki komunikat: "Musisz wybrać prefix tematu aby pisać na tym forum." o co chodzi? Z jakiego auta są alu ? Dopisz prefiks np.b7 i szluz ....wysłane z .....
camillotychy Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobry, szybkie pytanko - chciałem dodać temat nowy w dziale koła/opony i wyskakuje mi taki komunikat: "Musisz wybrać prefix tematu aby pisać na tym forum." o co chodzi? Z jakiego auta są alu ? Dopisz prefiks np.b7 i szluz ....wysłane z ..... Próbowałem
Arturoo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Co tu tak cicho? Dobra ....przekonałeś mnie ....pyrsk
TyBucu Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Słuchajta sprawa jest.Szwagier auto wyczaił, ma ktoś chwile żeby podjechać i obadać sytuacje?Czy mam tam ćwiare do was wysłać http://allegro.pl/audi-a4-b5-1-8t-lpg-s-line-i4479792250.html
doktorek83 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Nie obiecuje ale jutro może będę niedaleko to coś zadziałamy.... Ktoś wie gdzie można takie progi zakupic jak w tej S4 b6?? http://fourtitude.com/features/Events_Coverage_11/2010-sema-show-audi-perspective/ Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez doktorek83
Rekomendowane odpowiedzi