oprych Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A mi gadał ze na budowę jedzie - cfaniaczek
pajda Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 A mi gadał ze na budowę jedzie - cfaniaczek gadłem ci że dziś jestem w robo czyli melina a jutro budowa Fotochrom podłączony? mojego stoi tak jak stało, ucho dziś działał w swoim
stanley Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Chopy orientuje się ktoś jak wygląda sprawdzenie historii pojazdu po vinie w Fordzie? W aso coś podają , czy standardowo trzeba szukać innego dojścia? Ojciec uparł się na Kugę z rocznika 2008-2010 a opinie o Fordach są mega skrajne. Ford nie ma takiej bazy jak vw/audi więc d*pa no i psyt
Multis Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Tzn? DziałaJa ino nastepny problem wyszedl jutro ogarne...Wysłane z taboreta...
akjam Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 I nie chce mieć bo to jakiś wynalazek
pajda Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Czyli zrobiłeś no już prawie zdrówko pany
Rekomendowane odpowiedzi