Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Elegansio Arturoo! U mnie będzie coś wpadającego w czerń. dobrze to wygląda Ci powiem
Mario22 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 No w nogaro blue na pewno ... Ale co do czerni to nie żebym hejtował ale moim zdaniem czerń jest najmniej efektownym kolorem pod zaciski ... Ale to jest tylko moje zdanie. Powered by LG G3s
Tomi_81 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dobry Reza się ....wysłane z lte No i fajnie
pajda Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Reza się .... wysłane z lte a ty dalej w tego dziadka pakujesz, zamiast do skarbonki zbierać na B8 to ty dalej do tej niebieskiej skarbonki dokładasz to musi chyba być prawdziwe LOVE może ci moja furmankę podrzuce zebyć tam coś porobił ....
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Reza się ....wysłane z lte a ty dalej w tego dziadka pakujesz, zamiast do skarbonki zbierać na B8 to ty dalej do tej niebieskiej skarbonki dokładasz to musi chyba być prawdziwe LOVE może ci moja furmankę podrzuce zebyć tam coś porobił .... do 2,5tdi to są mody niskobudżetowe
ucho.77 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 w tygodniy nie pije Trzeba dbać o swą wątrobę
Multis Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 w tygodniy nie pije Trzeba dbać o swą wątrobę Ja yhmm
pajda Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zazdrość przez Ciebie przemawia chyba raczej smutek
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ola Szwed gościnnie dzisiaj występowała w kabaretach
Arturoo Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Reza się .... wysłane z lte a ty dalej w tego dziadka pakujesz, zamiast do skarbonki zbierać na B8 to ty dalej do tej niebieskiej [emoji14]leasantry: skarbonki dokładasz to musi chyba być prawdziwe LOVE może ci moja furmankę podrzuce zebyć tam coś porobił .... Co byś chciał mieć dorezane...??Odpowiadając...komplet leżał już jakiś czas...decyzja o założeniu go to impuls wysłane z lte
stanley Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 znając Ciebie masz tyle kpl hebli na półce, co Andrzej kpl stołków na strychu
Rekomendowane odpowiedzi