stanley Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) ja JESZCZE o suchym pysku PS. Dzisiaj środa dzień loda Edytowane 4 Marca 2015 przez stanley
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Tak przy środzie? to w poniedziałki nikt nie patrzy, że dopiero poniedziałek i walą do ryja ja dziś znów poczyniłem zakupy do serii odjebuje mi i to ostro
akjam Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 akjam kiedy będą fele? Nie wiem... coś się wybierze... Tak przy środzie? to w poniedziałki nikt nie patrzy, że dopiero poniedziałek i walą do ryja ja dziś znów poczyniłem zakupy do serii odjebuje mi i to ostro Coś zaś kupił?
Miszka82 Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 do serii - schowek pasażera, schowek kierowcy bez dziury na przycisk LPG i roletę do bagażnika wszystko stan idealny
pajda Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 do serii - schowek pasażera, schowek kierowcy bez dziury na przycisk LPG i roletę do bagażnika wszystko stan idealny z lodówka ? bo poluje na schowek z lodówka i jakoś nie umiem trafić
stanley Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 dobrze, że człowiek ma B5 i spokój z tymi głupotami
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 do serii - schowek pasażera, schowek kierowcy bez dziury na przycisk LPG i roletę do bagażnika wszystko stan idealny z lodówka ? bo poluje na schowek z lodówka i jakoś nie umiem trafić jestem normalny nie będzie żadnych udziwnień dobry
diman Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 dobrze, że człowiek ma B5 i spokój z tymi głupotami W b7 też nie każdego poryło na rezanie heh
kuba93 Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Panowie mam pytanko, gdzie , kiedy i o której są teraz w naszym regionie organizowane Spoty?
Rekomendowane odpowiedzi