Miszka82 Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 synek co się z Tobą dzieje,pomijam fakt, że nie jeździsz na spoty ( bo i ja się opierdalam) ale same kapeluty walisz ino
oprych Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Arturooo - będziesz jutro ? mam przesyłkę dla Ciebie Turzol - będziesz jutro ??? mam dużo pytań - w sprawie chromów
akjam Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Jaki tu spokój... Na na na na.... nic się nie dzieje.... Jakich chromòw Soprano?
stanley Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 psyt i spać Arturooo - będziesz jutro ? mam przesyłkę dla Ciebie Turzol - będziesz jutro ??? mam dużo pytań - w sprawie chromów a ten ino o samochodzie.... może kiedyś o piłce pogadamy, albo o d*pach ? Jaki tu spokój... Na na na na.... nic się nie dzieje.... Jakich chromòw Soprano? Akjam, Ty miałeś kiedy Nokie E52, masz ją jeszcze ?
oprych Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Jaki tu spokój... Na na na na.... nic się nie dzieje.... Jakich chromòw Soprano? wokół szyb psyt i spać Arturooo - będziesz jutro ? mam przesyłkę dla Ciebie Turzol - będziesz jutro ??? mam dużo pytań - w sprawie chromów a ten ino o samochodzie.... może kiedyś o piłce pogadamy, albo o d*pach ? o d*pach dupeczkach dupuniach pośladeczkach dupciach pipkach pipuniach - zawsze
akjam Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Stan no gdzieś chyba mam. Soprano no wiem, że wokół szyb ale co chcesz wiedzieć! Pajda Zderzak kupisz razem w pakiecie ze schowkiem?
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 nie będzie mnie jutro...w pracy na 14 jestem do 22 caly tydzien tak kwitne...jak ja nie lubię tych zmian....ehhh Jaki tu spokój... Na na na na.... nic się nie dzieje.... Jakich chromòw Soprano? wokół szyb psyt i spać Arturooo - będziesz jutro ? mam przesyłkę dla Ciebie Turzol - będziesz jutro ??? mam dużo pytań - w sprawie chromów a ten ino o samochodzie.... może kiedyś o piłce pogadamy, albo o d*pach ? o d*pach dupeczkach dupuniach pośladeczkach dupciach pipkach pipuniach - zawsze się w nim kogut odezwał soprano...przesyłkę ??? aha już wiem ........zamówiłem na allegro materacyk dla Córy do łóżeczka....,jestem do 14 w domu ..., o której będziesz ??
akjam Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 Aż nie wie jak sobie z tym poradzić bo na proste pytanie nie umie odpowiedzieć.
MorpheusBE Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 to ja jutro przyjade jako świeżak się przywitać, poświecić kołpakami na zimówkach i zabiore ze sobą płeć piękną to będzie tematycznie
oprych Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 (edytowane) Przesyłkę to ty będziesz wiózł dla Hammera Edytowane 9 Marca 2015 przez oprych
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 to ja jutro przyjade jako świeżak się przywitać, poświecić kołpakami na zimówkach i zabiore ze sobą płeć piękną to będzie tematycznie eeeee gdzie dorwałeś 18" stalówki ??? Przesyłkę to ty będziesz wiózł dla Hammera o kosztach Ci coś wspominał....,czy na pałę lecisz i dopiero fv będziesz oczekiewał ??
MorpheusBE Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 to ja jutro przyjade jako świeżak się przywitać, poświecić kołpakami na zimówkach i zabiore ze sobą płeć piękną to będzie tematycznie eeeee gdzie dorwałeś 18" stalówki ??? Przesyłkę to ty będziesz wiózł dla Hammera o kosztach Ci coś wspominał....,czy na pałę lecisz i dopiero fv będziesz oczekiewał ?? eeee ? nie mam 18" stalówek nie umiem ogarnąc tego pytania .. które zadałeś po moim poście
Arturoo Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 pisałeś ,że masz kołpaki....rozumiem ,że masz 18 stalówki na zimę....skoro z kołpakami małe i nyny ?????????? to znaczy ...poszedł browarek i szykuję się do spanowic
MorpheusBE Opublikowano 9 Marca 2015 Opublikowano 9 Marca 2015 pisałeś ,że masz kołpaki....rozumiem ,że masz 18 stalówki na zimę....skoro z kołpakami Wybacz tylko ponton na 16" czekam na letnie ogumienie.. moze na następny wtorek pokaże się na tym
Rekomendowane odpowiedzi