Miszka82 Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ?
franciszek Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Frans dzięki za fatygę rns sprawny Luzik Grzesiek pv Danke Frans dzięki za fatygę rns sprawny Luzik Grzesiek Pany szukam Hondy Civic dla kumpla 2004 rok w benzynie 1.6 Jakby coś ktoś miał dajcie namiar na PW we wtorki hondziarze mieli spoty obok nas... ale tak nowego auta tam chyba nie widziałem
stanley Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? coś około: czteropak na łeb
oprych Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? max 2h max
stanley Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? max 2h max patrz wyżej
pajda Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? max 2h max ja myślę że z uchem jesteśmy w stanie to opanować w 45 min z drinem i grillem włącznie
Multis Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 w domu siedzę ale po sobocie brzydzę się alkoholem i postanowiłem nie pić do piątku a w sobotę W niedziele.... Chyba, Psyyyyt herbatka...
Arturoo Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? max 2h max ja myślę że z uchem jesteśmy w stanie to opanować w 45 min z drinem i grillem włącznie mi się wydaje w 3 'kę w tym zestawieniu do 30 min byśmy zeszli
akjam Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Co tu się działo bo nie było mnie chyba dwa dni ale inne rzeczy na głowie...
Multis Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 to ja dryna mam, malinowy z mineralną Załatwione. Sobota... Ech bedzie... Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? max 2h max ja myślę że z uchem jesteśmy w stanie to opanować w 45 min z drinem i grillem włącznie mi się wydaje w 3 'kę w tym zestawieniu do 30 min byśmy zeszli Kiedy rezamy? Załatwione. Sobota... Ech bedzie... gitJuż mnie wątroba boli
Multis Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Ucho ile czasu zajmuje wyjęcie starych i wciepnięcie nowych foteli przód i tył tak mniej więcej ? max 2h max ja myślę że z uchem jesteśmy w stanie to opanować w 45 min z drinem i grillem włącznie mi się wydaje w 3 'kę w tym zestawieniu do 30 min byśmy zeszli Kiedy rezamy?Załatwione. Sobota... Ech bedzie...gitJuż mnie wątroba boli Przejdzie... Wysłane z taboreta G3 Pochwalony Psyyyyt Wysłane z taboreta G3
ucho.77 Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Quwa siedzę w Spodku ale tu burdel gentelmeni przed południem minie piją
Multis Opublikowano 17 Marca 2015 Opublikowano 17 Marca 2015 Po targach chyba burdel... Gdzie pija? Wysłane z taboreta G3
Rekomendowane odpowiedzi