ucho.77 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Quwa taka ladna pogoda się zapowiada a tu juz do roboty
Horneth Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dobry Byłem na giełdzie u handlarzy spróbować opchnąć golfa i tych z Gliwic jeszcze chwila i bym pobił ...
bielik.dar Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Hi Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
stanley Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oprych, Diman, Miszka, Arturoo My z Pajdą i jeszcze jednymi znajomymi jedziemy tutaj: http://www.makarska-promajna.com/en/apartman-bojka.html W naszym terminie mają jeszcze wolne jak poniżej: In your term we still have the apartments: '' Bojka 4 '' (two rooms) = 75 € / day and '' Bojka 6 '' (living room) = 60 € / day. Prices are for you (with discount). . Jakby ktoś z Was byłby chętny to pisać jak chcecie w innym terminie to trzeba pisać na stronie
pajda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Oprych, Diman, Miszka, Arturoo My z Pajdą i jeszcze jednymi znajomymi jedziemy tutaj: http://www.makarska-promajna.com/en/apartman-bojka.html W naszym terminie mają jeszcze wolne jak poniżej: In your term we still have the apartments: '' Bojka 4 '' (two rooms) = 75 € / day and '' Bojka 6 '' (living room) = 60 € / day. Prices are for you (with discount). . Jakby ktoś z Was byłby chętny to pisać jak chcecie w innym terminie to trzeba pisać na stronie No dawać, zapisywać się i zrobimy tam pierwszy zagraniczny hmm chorwacki summers cars audi slask [emoji41]
Polko_V Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 a tu obiecane fotki za dnia VW UP! co ja tam widzę...bębny ?! no bębny a co ty się dziwisz to jest najniższy poziom VW , ale bardzo gryfny i fajnie się tym jeździ z punku A do B ...tak trochę dziwnie się patrzy na takie coś ...chociaż hyundai od teściowej też ma takie coś i mnie curvica bierze jak mam się bawić z tymi sprężynkami, szczękami albo ściągać bęben z już wyżłobionym "kraglem" au Niej tego nie widać bo ma stalumy z ori dekielkami hyundai'a czyt. kołpakusy
oprych Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 bedziemy gadac na spocie we wtorek jak bede miał auto to podjade a jak nie to sylwia mnie przywiezie
pajda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 bedziemy gadac na spocie we wtorek jak bede miał auto to podjade a jak nie to sylwia mnie przywiezie Co tu chcesz gadać. Jedziesz albo nie krótka piłka!
morsik26 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A chłopaki powiedzcie mi jakie koszta wyjazdu na tą Chorwacje? Wojtaśny
turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A chłopaki powiedzcie mi jakie koszta wyjazdu na tą Chorwacje? Wojtaśny Wacha + opłaty za autobany ok 1200-1400 w obie str. Do tego apartament ok 60-80€/dzień i dolicz to co wydasz ma miejscu na zarcie,picie i atrakcje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
morsik26 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A chłopaki powiedzcie mi jakie koszta wyjazdu na tą Chorwacje? Wojtaśny Wacha + opłaty za autobany ok 1200-1400 w obie str. Do tego apartament ok 60-80€/dzień i dolicz to co wydasz ma miejscu na zarcie,picie i atrakcje. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pytam bo tak się zastanawiam z żoną czy we wrześniu nie jechać na drugie wakacje [emoji1] Wojtaśny
turzol Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 My w tym roku odpuszczamy cro i obieramy kierunek na Hiszpanie albo Bulgarie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Horneth Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Turzol nie słyszałeś coś o zderzaku do b6 bez pdc ale ze spryskami ? Do laku bo i tak po majówce mam termin u lakiernika a wczoraj wrzuciłem do swojej bixenon na soczewce z b8
Rekomendowane odpowiedzi