Mario22 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tp ile kilosów zrobiłeś ? Ja dziś 45.
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tp ile kilosów zrobiłeś ? Ja dziś 45. 25
Mario22 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Spoko. Znasz jakąś fajną trase wokół pogorii ?
pajda Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Spoko. Znasz jakąś fajną trase wokół pogorii ? niestety nie
akjam Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siema z wieczorka Spoko. Znasz jakąś fajną trase wokół pogorii ? Której Pogorii? Gdzieś tam kiedyś jeździłem ale wolisz trasy asfaltowe czy bardziej las itp?
stanley Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 psyt zrobiłem dziś małą rundkę na kole ale sie tel. zawiesił i na endomondo nic nie poszło a tak się starałem na wzniesieniach stawałem na pedałach a tu taki klops hehe coś ostatnio te endomondo się wiesza... PS. W czwartek ma być fajna pogoda, robimy jakiś większy wypad? aha i strój już doszedł
Arturoo Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Nie sądzisz ,że trochę nazbyt ekstrawagancki ??
Mario22 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Siema z wieczorka Spoko. Znasz jakąś fajną trase wokół pogorii ?Której Pogorii? Gdzieś tam kiedyś jeździłem ale wolisz trasy asfaltowe czy bardziej las itp?Ogólnie byle by wyszło od 30 do 60 km
pajda Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Nie sądzisz ,że trochę nazbyt ekstrawagancki ?? Fajny kolor, będzie się rzucał w oczy [emoji12] psyt zrobiłem dziś małą rundkę na kole ale sie tel. zawiesił i na endomondo nic nie poszło a tak się starałem na wzniesieniach stawałem na pedałach a tu taki klops hehecoś ostatnio te endomondo się wiesza... PS. W czwartek ma być fajna pogoda, robimy jakiś większy wypad? aha i strój już doszedł Co masz na myśli mówiąc większy wypad?Ile km? Jazda do Ustronia i na zot [emoji41]
Mario22 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja w czwartek pracuje. Ale trzeba by wkońcu przełamać pułap 50 km tylko zawsze albo pogoda albo zbyt mało czasu. Wczoraj te 45 km moje skończyły się w deszczu co widać po liczniku ...
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Ja w czwartek pracuje. Ale trzeba by wkońcu przełamać pułap 50 km tylko zawsze albo pogoda albo zbyt mało czasu. Wczoraj te 45 km moje skończyły się w deszczu co widać po liczniku ... Pakujemy graty i jedziemy na objazd jeziora żywieckiego i kawałek trasy i widoczki i wciry dostaniemy Ja we wtorek 16 mam dopiero wolne na taki wypad od rana
Mario22 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) To jezioro żywieckie bankowo zalicze i wizyte na spocie w żorach... A z trudniejszych to trasa istebna kubalonka stożek istebna ale to już typowa wyrypa mtb ... Ale kiedyś trzeba stać się mężczyzną... Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Mario22
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 To może się zgadamy na to jeziorko ??
Mario22 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Można ... Tylko teraz raczej nie bo w czwartek robie a w marzeniach mam na piątek trase istebna kubalonka stożek istebna ale sam wiesz jak jest z pogodą itd. Ale zobaczymy. Trzeba robić pompe na 7 czerwca na maraton katowicki haha Ale to jezioro ogarniemy tylko ciężko będzie żeby wszystkim pasowało a i miron by się pewnie skusił bo ja bym mu rower zzabrał na nismo Edytowane 2 Czerwca 2015 przez Mario22
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 (edytowane) Pakujemy graty i jedziemy na objazd jeziora żywieckiego i kawałek trasy i widoczki i wciry dostaniemy Ja we wtorek 16 mam dopiero wolne na taki wypad od rana czwartek ? ew weekend, bo w czwartek będą same procesje Edytowane 2 Czerwca 2015 przez stanley
Arturoo Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Pakujemy graty i jedziemy na objazd jeziora żywieckiego i kawałek trasy i widoczki i wciry dostaniemy Ja we wtorek 16 mam dopiero wolne na taki wypad od rana czwartek ? ew weekend, bo w czwartek będą same procesje mam na 14 do pracy
stanley Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 no to jakiś inny termin, daj znać jakby coś
Rekomendowane odpowiedzi