ucho.77 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 28 km pękło Tylko ile browara trzeba żeby kalorie uzupełnić
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Albo jeździcie albo pojecie się zdwcysujcie a zamiast 50km zrobicie 80 km ... [emoji12]
Mario22 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Jasna sprawa mam to samo ... Ale w tym tygodniu już prawie 100. Km mam a jutro chce uderzyć w trase ok 70 max 80 km nawet kosztem spotu gliwickiego ale najpierw musze rower odebrac o 10 z serwisu skosic trawe na dzialce i pare innych drobnostek więc wyjade ok 14 pewnie i do 19 powinien być mój rekord Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Jasna sprawa mam to samo ... Ale w tym tygodniu już prawie 100. Km mam a jutro chce uderzyć w trase ok 70 max 80 km nawet kosztem spotu gliwickiego ale najpierw musze rower odebrac o 10 z serwisu skosic trawe na dzialce i pare innych drobnostek więc wyjade ok 14 pewnie i do 19 powinien być mój rekord Na koniec przyjedź na spota, dojdzie znowu parę kilometrów
ucho.77 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 70 max 80 km tyle to na dwa tygodnie mogę robić
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 no dobrze było Pajda wybacz ale tak jak mówiłem wcześniej byłem z buta i perspektywa spaceru z małą na drugą stronę jeziora...kiedyś to zrozumiesz ale i tak te kilka chwil z Wami - bezcenne ale później niespodzianka "Pod Napięciem" podjeżdżam na kole pacze a tu kolega Ucho z Multisem przy barze zamawiają piwko dobrze było
Multis Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 no dobrze było Pajda wybacz ale tak jak mówiłem wcześniej byłem z buta i perspektywa spaceru z małą na drugą stronę jeziora...kiedyś to zrozumiesz ale i tak te kilka chwil z Wami - bezcenne ale później niespodzianka "Pod Napięciem" podjeżdżam na kole pacze a tu kolega Ucho z Multisem przy barze zamawiają piwko dobrze było Sie czaisz senek, a tu sami swoi. Wysłane z taboreta G3
pajda Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 70 max 80 kmtyle to na dwa tygodnie mogę robić weź sie w garść no dobrze było Pajda wybacz ale tak jak mówiłem wcześniej byłem z buta i perspektywa spaceru z małą na drugą stronę jeziora...kiedyś to zrozumiesz ale i tak te kilka chwil z Wami - bezcenne ale później niespodzianka "Pod Napięciem" podjeżdżam na kole pacze a tu kolega Ucho z Multisem przy barze zamawiają piwko dobrze było dał byś rade, trzeba było swoją nasawić dzień wcześniej że jest tyski spot i nie było by tematu
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Trasa na kole fajna, można czasem do Was wpaść Edytowane 4 Czerwca 2015 przez stanley
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Trasa na kole fajna, można czasem do Was wpaść tylko musicie wcześniej dawać znać - bo jak Was zobaczyłem to myślałem, że to jakie TurDeFrans
franciszek Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 oj moja d*pa dzięki panowie ,miło było i ta frekwencja franciszek thx za piwko Na zdrófffko Pany podziękował za spocik Trasa na kole fajna, można czasem do Was wpaść tylko musicie wcześniej dawać znać - bo jak Was zobaczyłem to myślałem, że to jakie TurDeFrans
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Trasa na kole fajna, można czasem do Was wpaść tylko musicie wcześniej dawać znać - bo jak Was zobaczyłem to myślałem, że to jakie TurDeFrans stwarzamy pozory
Miszka82 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Trasa na kole fajna, można czasem do Was wpaść tylko musicie wcześniej dawać znać - bo jak Was zobaczyłem to myślałem, że to jakie TurDeFrans stwarzamy pozory podjechali niczym by uciekli od peletonu no i Stan się wy***ał więc obstawiałem, że co najmniej połówka padła przed wyjazdem a się okazało, że trzeźwy
stanley Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Zapomniałem, że trzeba wypiąć buty z pedalow no i gleba Edytowane 5 Czerwca 2015 przez stanley
pajda Opublikowano 4 Czerwca 2015 Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zapomniałem, że trzeba wpaść buty z pedalow no i gleba kiedyś musi być ten pierwszy raz Trasa na kole fajna, można czasem do Was wpaść czasem ja myślę żę tę trasę trzeba na stałe wprowadzic do naszego grafiku imprez kolarskich http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5407767087&reco_id=96e1c4b0-0afd-11e5-9071-fa163efa8923&ars_rule_id=802&ars_socket_id=30&ars_source=ars szacun za przebieg auta
Rekomendowane odpowiedzi