Horneth Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Stanley zaczynasz gadać jak pewien gwarancista ...
sławko Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki panowie ehh, wiec jednak parking podziemny pod silesia :/ przejezdzalem przez parking po 19 i nikogo niy bylo widac ps.: mom sprawdzone wycieraczki, smigom na nich ponad 1,5 roku, teraz dopiero zaczely coniyco zostawiac ale jeszcze do przezycia, na zima cza bedzie zmiynic wiec jak ktos cos to w nastepny wtorek juz napewno sie pojawia
Mario22 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Wpadać jutro na spota Gliwickiego... Miron obiecał darmowe browary i ma wpaść Jeremy Clarkson z Top Gear
stanley Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki panowie ehh, wiec jednak parking podziemny pod silesia :/ przejezdzalem przez parking po 19 i nikogo niy bylo widac ps.: mom sprawdzone wycieraczki, smigom na nich ponad 1,5 roku, teraz dopiero zaczely coniyco zostawiac ale jeszcze do przezycia, na zima cza bedzie zmiynic wiec jak ktos cos to w nastepny wtorek juz napewno sie pojawia widzieliśmy Cię, ale chyba oglądałeś się za galeriankami
sławko Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Dzięki panowie ehh, wiec jednak parking podziemny pod silesia :/ przejezdzalem przez parking po 19 i nikogo niy bylo widac ps.: mom sprawdzone wycieraczki, smigom na nich ponad 1,5 roku, teraz dopiero zaczely coniyco zostawiac ale jeszcze do przezycia, na zima cza bedzie zmiynic wiec jak ktos cos to w nastepny wtorek juz napewno sie pojawia widzieliśmy Cię, ale chyba oglądałeś się za galeriankami chyba ze zlej strony przejechalem :/
secio84 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Bry poproszę o głosy jeśli to możliwe :-) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page-
secio84 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 poproszę o głosy,Masz mój dzieki
turzol Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Bry poproszę o głosy jeśli to możliwe :-) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page- poszedł i ode mnie. Zacna
stanley Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 psyt Bry poproszę o głosy jeśli to możliwe :-) http://a4-klub.pl/index.php?/topic/336404-wrzesien-najladniejsze-zdjecie-a4-na-forum/page- nie wiem, jak teraz, ale kiedyś takie namowy skutkowały wywaleniem z konkursu ze skutkiem natychmiastowym
Miszka82 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 dla mnie to jest pojebane - ktoś głosuje na kumpla bo go o to poprosił, a podoba mu się zupełnie inne zdjęcie
stanley Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 dla mnie nr 1 slepy Pany, ma ktoś zaufanego, znajomego od wstawiania okien? mam pełen mały problem natury technicznej dla mnie to jest pojebane - ktoś głosuje na kumpla bo go o to poprosił, a podoba mu się zupełnie inne zdjęcie jak twój kumpel od A6 ?
pajda Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 dla mnie nr 1 slepy a dla mnie wrclaguna secio według mnie za duzo photoshop u ciebie
Miszka82 Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 dla mnie nr 1 slepy Pany, ma ktoś zaufanego, znajomego od wstawiania okien? mam pełen mały problem natury technicznej dla mnie to jest pojebane - ktoś głosuje na kumpla bo go o to poprosił, a podoba mu się zupełnie inne zdjęcie jak twój kumpel od A6 ? temat nie na gadkę na forum - auto było do odzyskania ale na chorych warunkach więc odpuścił, opowiem Ci kiedyś jak dotrę na spota
Multis Opublikowano 22 Października 2015 Opublikowano 22 Października 2015 Psyyyyyt dla mnie nr 1 slepy Pany, ma ktoś zaufanego, znajomego od wstawiania okien? mam pełen mały problem natury technicznej dla mnie to jest pojebane - ktoś głosuje na kumpla bo go o to poprosił, a podoba mu się zupełnie inne zdjęcie jak twój kumpel od A6 ? Ucho...
Rekomendowane odpowiedzi