Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Pyrsk Naciapane z Z2 Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...Naciapane z Z2 Edytowane 13 Listopada 2015 przez Mario22
Radeksc Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Pyrsk Naciapane z Z2 Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...Naciapane z Z2 Zwrotnica musi być, bo spalisz tweetery. O ile ten zestaw jest jakiś w miare i cię zadowoli dałbym tylko kondensator na tweeter, np. 4.7 uF
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Dobra to wymienie cały przód na komplet z zwrotnicami... Dzieki za porade Naciapane z Z2
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 myk kielonek na szybko i drugi od razu na drugą nóżkę Wyczyściłem ostatnio soczewki w lampach - no nie powiem efekt mega, jako że miałem dwa różne palniki w swoim chińskim hidzie postanowiłem kupić takie o jednakowej barwie, palniki przyszły, podłączyłem, działały 10min i spaliły się obie przetwornice, więc na szybko Ucho kupił mi dwie żarówki #mega#turbo,#xenon#efect#hd#lepsze niż xenon efekt taki, że wracając ostatnio po go 17 nie widziałem na drodze absolutnie nic. No to se pomyślałem kupię nowe przetwornice ( te stare co się spaliły mam jeszcze z czasów B5), dokonałem zakupu na allegro mega wypaśnych przetwornic z can bus itp ale po dwóch dniach zadzwonił pan ze sklepu i mówi, że już ich nie mają i nie wie kiedy będą i że odda mi kasę. Oddał kasę a ja zostałem bez oświetlenia...i wetdy przypomniało mi się, że jeden z VIP'wó sprzedaje i tak właśnie zostałem rozdziewiczony z xenonu. Tymczasem czekam na paczuszkę, a historia jest tak pękna, że jak w końcu kiedyś to wyjdzie przed moją to myślę, że mnie zrozumie no to ten drugi kielon myk
KoJ@K Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Mario22 - ile za takiego blureja ?
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Tak,jak pisalem.za 150 oddam Nówka... Naciapane z Z2 Cena śmieszna.? Czyta wszystkie formaty i ma 3D Naciapane z Z2 Edytowane 13 Listopada 2015 przez Mario22
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Pyrsk Naciapane z Z2 Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...Naciapane z Z2 Najlepszym sposobem każdy głośnik na osobnym kanale z odpowiednim odcieciem...
Pucek Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Pyrsk Naciapane z Z2 Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...Naciapane z Z2 Najlepszym sposobem każdy głośnik na osobnym kanale z odpowiednim odcieciem... Multis, ale On nie robi z tego nissana auta pokazowego/na zawody car audio więc jak jebnie basem to i tak będzie szczał w gacie ze zachwytu
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Pyrsk Naciapane z Z2 Zwrotnice robią podział pasma. Czyli na tweetery dają górne pasmo częstotliwości a na niskotonowe odcinają górę. Przez co głośniki grają bardziej efektywnie i w swoim paśmie przenoszenia.Czyli nie ma tematu... Zwrotnica musi być... A wiesz może czy kupie zwrptnice pod gwizdki i przody JBL czy lepiej sprzedam.co mam i kupic komplet już z zwrotnicami... Nie.musi to być JBL może być dobre infinity itd itp...Naciapane z Z2 Najlepszym sposobem każdy głośnik na osobnym kanale z odpowiednim odcieciem... Multis, ale On nie robi z tego nissana auta pokazowego/na zawody car audio więc jak jebnie basem to i tak będzie szczał w gacie ze zachwytu Zaczął o zwrotnicach to poleciałem dalej...
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) Dobrze... Nie słuchaj pucka... Ten nissan pozostawi bose i wiele innych daleko w tyle... Każda radamile widziana Naciapane z Z2 Edytowane 13 Listopada 2015 przez Mario22
Pucek Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Mario, przecież Bose nie gra, dopiero Bang od A6 w górę daje radę, więc to nie żaden autorytet
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) I o to chodzi... Mój poprzedni nissan już wciągał nosem bose.mirona koszt był 3 tyś zł... Były zwrotnice przody gwizdki infinity piec blaupunkta 4 kanały tył jbl carpower 1000 watt i pełne wygłuszenia.. Teraz bedzie lepiej Naciapane z Z2 Edytowane 13 Listopada 2015 przez Mario22
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Dobrze... Nie słuchaj pucka... Ten nissan pozostawi bose i wiele innych daleko w tyle... Każda radamile widziana Naciapane z Z2 czyli szykuje się mega AUDIO projekt Mario komu i co chcesz udowadniać ? z Almery nie zrobisz GTR jakiego masz w awatarze - i mam nadzieję, że masz jeszcze puloka i nie będziesz się napinał
Pucek Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 I o to chodzi... Mój poprzedni nissan już wciągał nosem bose.mirona koszt był 3 tyś zł... Były zwrotnice przody gwizdki infinity piec blaupunkta 4 kanały tył jbl carpower 1000 watt i pełne wygłuszenia.. Teraz bedzie lepiej Naciapane z Z2 Tutaj akurat jest z tym różnie, bo zależy kto, co i czego oczekuje od grania
Mario22 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 P.S. Blu ray lg zaeezerwowany Naciapane z Z2 I o to chodzi... Mój poprzedni nissan już wciągał nosem bose.mirona koszt był 3 tyś zł... Były zwrotnice przody gwizdki infinity piec blaupunkta 4 kanały tył jbl carpower 1000 watt i pełne wygłuszenia.. Teraz bedzie lepiej Naciapane z Z2 Tutaj akurat jest z tym różnie, bo zależy kto, co i czego oczekuje od grania Czystego dzźwięk...Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Chłopaki mam delikatną sprawę dokładnie finansową,bo muszę zrobić to moje auto. Potrzebuję kasę pożyczyć i w ratach oddawać. Sorry,że tak otwarcie pytam ale nie mam do kogo uderzyć.ile Cie to szarpnie ?Gość mi powiedział że z robotą jakieś 3tys zł. o fak, to ciężki temat, aż tyle to nie mam I kuzwa przyszła fota ze Świętochłowic :/ Sent from my iPhone using Tapatalk to pewnie z tego pudła, ktore ustawiają obok mojej roboty
ucho.77 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 myk kielonek na szybko i drugi od razu na drugą nóżkę Wyczyściłem ostatnio soczewki w lampach - no nie powiem efekt mega, jako że miałem dwa różne palniki w swoim chińskim hidzie postanowiłem kupić takie o jednakowej barwie, palniki przyszły, podłączyłem, działały 10min i spaliły się obie przetwornice, więc na szybko Ucho kupił mi dwie żarówki #mega#turbo,#xenon#efect#hd#lepsze niż xenon efekt taki, że wracając ostatnio po go 17 nie widziałem na drodze absolutnie nic. No to se pomyślałem kupię nowe przetwornice ( te stare co się spaliły mam jeszcze z czasów B5), dokonałem zakupu na allegro mega wypaśnych przetwornic z can bus itp ale po dwóch dniach zadzwonił pan ze sklepu i mówi, że już ich nie mają i nie wie kiedy będą i że odda mi kasę. Oddał kasę a ja zostałem bez oświetlenia...i wetdy przypomniało mi się, że jeden z VIP'wó sprzedaje i tak właśnie zostałem rozdziewiczony z xenonu. Tymczasem czekam na paczuszkę, a historia jest tak pękna, że jak w końcu kiedyś to wyjdzie przed moją to myślę, że mnie zrozumie no to ten drugi kielon myk bixy kupiłeś Psyt Psyt
stanley Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 myk kielonek na szybko i drugi od razu na drugą nóżkę ..... no to ten drugi kielon myk przec**j
Multis Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 Juz się alkony zlazły... Psyyyyyt
Miszka82 Opublikowano 13 Listopada 2015 Opublikowano 13 Listopada 2015 myk kielonek na szybko i drugi od razu na drugą nóżkę Wyczyściłem ostatnio soczewki w lampach - no nie powiem efekt mega, jako że miałem dwa różne palniki w swoim chińskim hidzie postanowiłem kupić takie o jednakowej barwie, palniki przyszły, podłączyłem, działały 10min i spaliły się obie przetwornice, więc na szybko Ucho kupił mi dwie żarówki #mega#turbo,#xenon#efect#hd#lepsze niż xenon efekt taki, że wracając ostatnio po go 17 nie widziałem na drodze absolutnie nic. No to se pomyślałem kupię nowe przetwornice ( te stare co się spaliły mam jeszcze z czasów B5), dokonałem zakupu na allegro mega wypaśnych przetwornic z can bus itp ale po dwóch dniach zadzwonił pan ze sklepu i mówi, że już ich nie mają i nie wie kiedy będą i że odda mi kasę. Oddał kasę a ja zostałem bez oświetlenia...i wetdy przypomniało mi się, że jeden z VIP'wó sprzedaje i tak właśnie zostałem rozdziewiczony z xenonu. Tymczasem czekam na paczuszkę, a historia jest tak pękna, że jak w końcu kiedyś to wyjdzie przed moją to myślę, że mnie zrozumie no to ten drugi kielon myk bixy kupiłeś Psyt Psyt jeszcze mnie nie pojebało zwykły xenon
Rekomendowane odpowiedzi