diman Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 I tym sposobem Pucek nie poszedł spać tylko wsiadł w swoje lansiarskie APU i pojechał wyrywać lachony Ale niestety jak to zawsze bywa nie miał szczęścia i zamknął się w pokoju. Co robił w pokoju to już nikt nie wiem :polew: Taka historyjka na dobranoc jak to nikt nie wie, wczoraj na gliwickich nam sie przyznal. w pokoju bawil sie pewnie VAGusiem :polew:
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 I tym sposobem Pucek nie poszedł spać tylko wsiadł w swoje lansiarskie APU i pojechał wyrywać lachony Ale niestety jak to zawsze bywa nie miał szczęścia i zamknął się w pokoju. Co robił w pokoju to już nikt nie wiem :polew: Taka historyjka na dobranoc jak to nikt nie wie, wczoraj na gliwickich nam sie przyznal. w pokoju bawil sie pewnie VAGusiem :polew: Fragment American Pie 2 hahaha :polew: :polew:
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 co tam słychac lachony ? weekend coraz bliżej
Miszka82 Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 co tam słychac lachony ? weekend coraz bliżej Ty jestes lachon
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 co tam słychac lachony ? weekend coraz bliżej Ty jestes lachon nie wiem czy mogę jeszcze z Toba się napić jak tak do mnie mówisz, ostatnio nie pamietam za bardzo czy nie miałeś jakiś dziwnych zapędów w stosunku do mnie ( i do innych kolegów również)
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 siema jedzie ktoś dziś na spota audi śląsk ?
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 siema jedzie ktoś dziś na spota audi śląsk ? gdzie ta impreza jest?
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 siema jedzie ktoś dziś na spota audi śląsk ? gdzie ta impreza jest? tam gdzie nasz spot , ale na czerwonym
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 siema jedzie ktoś dziś na spota audi śląsk ? gdzie ta impreza jest? tam gdzie nasz spot , ale na czerwonym mmh zobacze może podjade na chwile. jeszcze tylko o której godz.
keżor Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Opublikowano 18 Lutego 2010 siema jedzie ktoś dziś na spota audi śląsk ? gdzie ta impreza jest? tam gdzie nasz spot , ale na czerwonym mmh zobacze może podjade na chwile. jeszcze tylko o której godz. o 19tej
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 siema jedzie ktoś dziś na spota audi śląsk ? gdzie ta impreza jest? tam gdzie nasz spot , ale na czerwonym mmh zobacze może podjade na chwile. jeszcze tylko o której godz. o 19tej przyjąłem czas pokaże czy przyjade _____________________________ ale dziś tu cisza znowu będziecie spamować jak ja się nie będe mógł na forum zalogować
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Rafał...prawie zgadłeś a tak w ogóle to co tam geje? :>
stanley Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Rafał...prawie zgadłeś a tak w ogóle to co tam geje? :> my geje, wy zwykłe pedzie
OKO Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 my geje, wy zwykłe pedzie :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:07_________________________________________________ Stan, pozdrów Baśkę nie zmieniaj tematu :gwizdanie:
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 my geje, wy zwykłe pedzie :polew: :polew:[br]Dopisany: 18 Luty 2010, 14:07_________________________________________________ Stan, pozdrów Baśkę nie zmieniaj tematu :gwizdanie: Oko, a Ty chcesz w pysk? czy lubisz tak tylko igrać?
Pucek Opublikowano 18 Lutego 2010 Opublikowano 18 Lutego 2010 Tu jak zwykle swojska atmosfera... pochwal się po co tak daleko jechałeś :>
Rekomendowane odpowiedzi