Pucek Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie że pozytywne bo fajne tylko jak na małe auto to było dużo miejsca gdzie w a4 jest tam lipa, jak mam kupić forda to jakis Rs a opla to opc:) Nie jestem zaślepiony marka audi, bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie ważne jaka marka grunt żeby się nie psuło i jeździło jak trzeba, a z tym to loteria czy to nowe czy stare.... Kumpel pół roku temu wziął od nas z opla firmową insignie 2013r z loterii dla pracowników i już się jej pozbył bo skrzynia się sypała...a skrzynia manualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie ważne jaka marka grunt żeby się nie psuło i jeździło jak trzeba, a z tym to loteria czy to nowe czy stare.... Kumpel pół roku temu wziął od nas z opla firmową insignie 2013r z loterii dla pracowników i już się jej pozbył bo skrzynia się sypała...a skrzynia manualna. O tych oplach to się wiecznie słyszy że te nowe się sypią, brat kumpla kupił nową astrę i przez rok jeździł do serwisu bo elektryka kaput, nie bez powodu to są tanie auta, w sumie już nie takie tanie ale średnio dobrej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie ważne jaka marka grunt żeby się nie psuło i jeździło jak trzeba, a z tym to loteria czy to nowe czy stare.... Kumpel pół roku temu wziął od nas z opla firmową insignie 2013r z loterii dla pracowników i już się jej pozbył bo skrzynia się sypała...a skrzynia manualna. O tych oplach to się wiecznie słyszy że te nowe się sypią, brat kumpla kupił nową astrę i przez rok jeździł do serwisu bo elektryka kaput, nie bez powodu to są tanie auta, w sumie już nie takie tanie ale średnio dobrej jakości. Nie no co do jakości to jest najwyższa przynajmniej powłoki lakierniczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Nie ważne jaka marka grunt żeby się nie psuło i jeździło jak trzeba, a z tym to loteria czy to nowe czy stare.... Kumpel pół roku temu wziął od nas z opla firmową insignie 2013r z loterii dla pracowników i już się jej pozbył bo skrzynia się sypała...a skrzynia manualna. O tych oplach to się wiecznie słyszy że te nowe się sypią, brat kumpla kupił nową astrę i przez rok jeździł do serwisu bo elektryka kaput, nie bez powodu to są tanie auta, w sumie już nie takie tanie ale średnio dobrej jakości. Nie no co do jakości to jest najwyższa przynajmniej powłoki lakierniczej Samochwała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Dobre hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sensei Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Co ja tu widzę, a ja myślałem że ty tylko audi! Ta piękna betka to moje pierwsze iduA i powiem, że na razie jestem zachwycony i nie zamieniłbym za żadne auto w podobnych pieniądzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja dzisiaj po pierwszych jazdach białasem. Zawieszenie sline, felga 18 oraz serwotronic -Jestem pod wrażeniem jak to się sztywno prowadzi. Niestety nie było okazji przetestować q. Porównując do 2 lata młodszej insigni w osce, z podobnym silnikiem -przepasc na korzysc Audi. Pod każdym wzgledem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A powiedz Pucek ubezpieczenie jest od czego? Przeca jest to wyjscie by spać spokojnie . .... Ja bym patrzył po oplu albo fordzie, 2 tygodnie temu jechałem focusem w kombi (taxi) i byłem w ciężkim szoku ile tam jest miejsca z tyłu Weź wykasuj by pajda nie poczytał... Bo zacznie mnie namawiać od nowa Artur, wiesz dobrze jak działa ubezpieczenie, masz prosty przykład, moje w serii cenią na 26600 zł, po dodaniu wyposażenia dodatkowego jest warte 31000 zł, jak Ci auto ukradną to dostaniesz pewnie koło 28000 zł gdzie tracę 10000 zł tylko dlatego że jakiś pajac go ukradł; ubezpiecznie dużo daje ale nie w przypadku starszych aut, niestety Czyli 2/3 Ci wypłaci ubezpieczyciel? Źle? Lepiej nic nie dostać? Hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Lepiej jezdzic czyms czego nie kradną za 25k niż placic 3k rocznie za śmieszne odszkodowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 A jak się rozwalisz ? nie szkoda z portfela wyciągać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 8 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Ja dzisiaj po pierwszych jazdach białasem. Zawieszenie sline, felga 18 oraz serwotronic -Jestem pod wrażeniem jak to się sztywno prowadzi. Niestety nie było okazji przetestować q. Porównując do 2 lata młodszej insigni w osce, z podobnym silnikiem -przepasc na korzysc Audi. Pod każdym wzgledemOgólnie b8 fajnie się trzymają drogi, nawet na zwykłym zawiasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 dzisiaj będzie białas na spocie, trzeba kolegę trochę wkręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Hmm nie wiem czy będę cos chętnie bym luknol na bialasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 dzisiaj będzie białas na spocie, trzeba kolegę trochę wkręcić Ja co prawda w robo jestem ale może uda mi się wyjść wcześniej Kto jeszcze dzisaj bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 9 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Kędzior, jak by mi zajumali auto to już drugi raz bym się nie pakował w audi/vw/seat/bmw tylko kupuje coś z gorszej półki w LPG i żyję w spokoju, ale jak widzę to masz wygórowane marzenia Ja bym patrzył po oplu albo fordzie, 2 tygodnie temu jechałem focusem w kombi (taxi) i byłem w ciężkim szoku ile tam jest miejsca z tyłu Ja po skradzionej B6 podobnie myślałem, żeby nie kupować AUDI, bo znów ukradną, zraziłem się tym. Później miałem kaprys na RX8 - jakieś marzenie z dzieciństwa, które było w zasięgu ręki, które dało niesamowitą frajdę i nabyłem nowych umiejętności w prowadzeniu :D:D , to jednak brakowało audi. B7 to już stary samochód, ale nie żałuję decyzji ani chwili, choć mocno chodziło mi po głowie mondeo lub też insignia. Teraz też czasem rozglądam się za mondeo, wersje titanium ST (ST tylko od pakietu wewn robi robotę), to jednak w prowadzeniu mi zawsze coś brakowało. Dlatego szukam starszego auta, bo rocznik i przebieg nie robi dla mnie dużej różnicy, dlatego będzie to równie stare B8, ale dającego mi większą satysfakcję jadąc codziennie do pracy. Mondeo znam każdy kolejny model, łącznie w najnowszym. Wujek pracuje w fabryce i furki zmienia co 3 do 4 lat, zawsze mondeo w titanium. Poprzednie wersie miał dwie, wszystko super, ale zawsze czegoś mi brak. A w tym nowym mondeo, w ogóle nie potrafię się odnaleźć. Ta deska i ten tablet chamsko na płasko wkomponowany moim zdaniem jest co najmniej kiczowaty. To te poprzednie wersje bardziej mi się podoba w wewnątrz. Ale lampy LED robią mega kozak robotę. nie wiem o jakim białasie jest tu mowa, ale ja będę Co do mondeo: Np to, mega, cieszy oko, żeby takie coś mieć w B8 i tym roczniku, to +25kzł.... mogło by nawet zabraknąć... http://allegro.pl/black-shadow-mondeo-s-st-163km-limited-total-max-i5958003343.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi