afroo. Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ty, faktycznie, nawet NIP ten sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 panowie a miał ktoś styczność z nexen n8000? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 panowie a miał ktoś styczność z nexen n8000?Slyszalem chwalą ja na wątku b8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ale to co Akjam wkleił też ceny mają mega Porównując nankangi ns20 to co Pajda ma to wychodzi 5stówek taniej niż na oponeo No mega ceny mają! właśnie widzę niektóre opony jeszcze taniej niż tu http://polskihurtopon.pl/s/2-regulamin No też byłem w szoku jak oglądałem te ceny... Tutaj szukaj opon bo dobre ceny http://1opony1.pl/ Prawie 100 zł mniej na sztuce w porównaniu do oponeo, aż dziwne, może ktoś z Tychów zainteresuje się tą firmą? Ucho? 100 mniej to jest mega różnica! Kumpel tan ostatnio zamawiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 http://3-at-polska-sebastian-krupa-tychy.centrumopinii.com/ Trochę o tej firmie KSW na Polsacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jodełki sa głośne. Uniroyal trzymały dobrze ale na mokrym, na suchym słabo. Później miałem michały, bardzo ciche, trzymały super na suchym i dobrze na mokrym chyba że przy mega deszczu to d*pa była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Pajda sam będę szukał 19" na przyszły sezon...w ten sezon parę modów pociągnęło mnie po kieszeni, a te 18" co mam teraz jeszcze na lato będą już na przyszłą zimę Edytowane 5 Marca 2016 przez Polko_V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Moje Ci sprzedam Już widzę tą cenę [emoji12]A po drugie nawet nie wiem jakie masz W wątku możesz sobie zobaczyć łopaty s-line...cena dawaj na pw wzór rs6 musiałbym to przymierzyć zawsze to koło mi się podobało ale chyba niestety w 19 calach jak miał Akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Patrząc na opinie tej firmy trzeba tam podjechać albo zadzwonić i dopytać czy można odebrać opony osobiście, na pewno nie puszczę przelewu a jak pisze na stronie, wysyłka za pobraniem tylko po dogadaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Tylko w 19ce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pochwalony siema chce kupić lapka do 2 tyś co pan polecasz ? jaki najlepszy procek ? myślałem o Lenovo http://www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Samochody-uzywane-te-modele-kupuja-Polacy,21333,5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Pochwalony siema chce kupić lapka do 2 tyś co pan polecasz ? jaki najlepszy procek ? myślałem o Lenovo Popatrz za używkami seri x200, t420 t520 albo wyżej, oczywiście lenowo, lub dell e6430, tylko serie biznesowe, jak chcesz być zadowolony. A i nie ma potemn problemou z naprawą... Ja bym nowego w sklepie nie kupił, Tylko serie bizness... Jak co to mam dostęp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 http://www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Samochody-uzywane-te-modele-kupuja-Polacy,21333,11 Pochwalony siema chce kupić lapka do 2 tyś co pan polecasz ? jaki najlepszy procek ? myślałem o Lenovo Popatrz za używkami seri x200, t420 t520 albo wyżej, oczywiście lenowo, lub dell e6430, tylko serie biznesowe, jak chcesz być zadowolony. A i nie ma potemn problemou z naprawą... Ja bym nowego w sklepie nie kupił, Tylko serie bizness... Jak co to mam dostęp... mnie interesuje tylko nówka na gwarancji , możesz dać na pw z ciekawości cene tej używki biznes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 http://www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Samochody-uzywane-te-modele-kupuja-Polacy,21333,11 Pochwalony siema chce kupić lapka do 2 tyś co pan polecasz ? jaki najlepszy procek ? myślałem o Lenovo Popatrz za używkami seri x200, t420 t520 albo wyżej, oczywiście lenowo, lub dell e6430, tylko serie biznesowe, jak chcesz być zadowolony. A i nie ma potemn problemou z naprawą... Ja bym nowego w sklepie nie kupił, Tylko serie bizness... Jak co to mam dostęp... mnie interesuje tylko nówka na gwarancji , możesz dać na pw z ciekawości cene tej używki biznes Tu nie ma tajemnicy, od 1 kpln do 1,6 kpln zależnie od wypasu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 jaki wypas w tej 1,6 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Jutro coś podawanie. Idę w kimke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 6 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi