secio84 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ja bym wpadł coś zjeść naciepane z GT-I9195 Jest ktoś w ogóle naciepane z GT-I9195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moze glupie, ale zarowki dobre?Mateusz żarniki są dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Nie ma już nikogo. Dzięki stanley i Przemo. Teraz psyt i big jugo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Pajda jak bedziesz sie miał widziec ze Stasiem to podrzuc mu te moje sygnalizatory a ja sobie je odbiore od Stasia - dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No to zjem kolacje w domu przed wyjazdem w takim wypadku no chyba, że w Yugo coś się zje? Będziesz ? qr**! Miałem być! Ujebałem zderzak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 qr**! Miałem być! Ujebałem zderzak! Coś to narobił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Wyjeżdżałem od znajomego i zahaczyłem cofając o jakieś chooyostwo... Stansardowo oberwany z dwóch stron jak to na przedni zderzak. Musze to na spokojnie w czwartek obejrzeć bo jutro do robo. Oberwane te wąsy czy jak i się nazywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Dzięki za spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
afroo. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zrobi się. Masz tą alu płytę pod silnikiem? Powinna trochę lepiej przytrzymać zderzak niż ori plastik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 No płyta/osłona silnika też oberwana. Może jakby bla Alu to może byłoby lepiej. Wqrwiony Jestem mega bo tyle co przechodziłem akcje z szybą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moze glupie, ale zarowki dobre?Mateusz żarniki są dobre A przetwornice? Akjam ty to masz pecha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 akjam co będziesz rezał ...bo to zawsze od tego się zaczyna ;pomysł na mody :deayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Panowie znacie kogos w okolicy kto zajmuje sie "klejeniem szyb" ? Przednia szyba dostala kamykiem i jest malutki pajaczek, wiec pasowaloby to szybciutko zrobic. No i jak to wyglada cenowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 akjam co będziesz rezał ...bo to zawsze od tego się zaczyna ;pomysł na mody :deayed: Póki co to muszę połatać ten ebany zderzak! Pytanie czy da się to pokleić? BTW Dzień Dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Hi Panowie znacie kogos w okolicy kto zajmuje sie "klejeniem szyb" ? Przednia szyba dostala kamykiem i jest malutki pajaczek, wiec pasowaloby to szybciutko zrobic. No i jak to wyglada cenowo?Google Pawłowice naprawa szyb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi