Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Miszka jutro ci to ogarnę bo kumpel w trasie Co do jakości to dobra, jak chcesz to jutro wieczorem będzie na Tychach i możesz se luknąć nie ma mnie do niedzieli popołudnia ale rozeznaj temat albo pochytaj namiary na firmę , o ile kierę i ręczny każdy zrobi to trochę się komplikuje z gałą z automatu, a chcę zrobić wszystko w jednym miejscu psyt Po przejechaniu 4tys km 1.8T, skala spalania 12-16,5l lpg Górna granica to przy dynamicznej jeździe po mieście, w trasie przy 160-180 jest 12,5l w trasie przy 180-200 jest 16l - non stop but przy przyspieszaniu bo to nie jedzie no to wszystko w normie, nic tylko się cieszyć jazdą za grosze średnio około 21zł za 100km do momentu kapy silnika wtedy średnia wzrasta i wychodzi około 170zł za 100km psyt Po przejechaniu 4tys km 1.8T, skala spalania 12-16,5l lpg Górna granica to przy dynamicznej jeździe po mieście, w trasie przy 160-180 jest 12,5l w trasie przy 180-200 jest 16l - non stop but przy przyspieszaniu bo to nie jedzie to już inna inkszość myk kielon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Koszt przejechania 100km spoko, w B5 był tylko ciutke większy, ale wrażenia z jazdy dużo lepsze ( jeden minus, że było dużo głośniej) No nic, na jesień będzie pakiet moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Pany ma ktoś pożyczyć na około tydzień kiere do b6 ? obojętne jaką, może być bez jaśka żeby kręcić się dało Cycu w Pszczynie jest gość co ogarnia temat w ciągu 24h kumpel teraz u niego robił Ewentualnie moją możesz zabrać tylko że 2razy do Kato musisz dymać Ja wiem że gebtelmeni nie piją przed 12tą a tu dawno po dobranocce i nikt nie chleje Zdrowie Psyyyyt.... Kawa Nocka..... Ucho. Może jakie bro jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Koszt przejechania 100km spoko, w B5 był tylko ciutke większy, ale wrażenia z jazdy dużo lepsze ( jeden minus, że było dużo głośniej) No nic, na jesień będzie pakiet moc myślę,że +100hp Cię zadowoli choć momentu(odczuwalnego) takiego ja w dieslu nie uzyskasz btw nie wiedziałeś ( nie przejechałeś) się wcześniej PB żeby obadać jak to (nie) idzie dobra w kimę wio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Miszka - jak chcesz to mam luźną kiere, która se leży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam Pany ma ktoś pożyczyć na około tydzień kiere do b6 ? obojętne jaką, może być bez jaśka żeby kręcić się dało Miszka możesz zabrać na ten czas moją kierownicę problem w tym ,ze jest u Turzola zadzwon do niego rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Akjam - odpiszesz mi na PW ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dzięki Pany za odzew skorzystam z uprzejmości Francaiszka bo mam najbliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Cześć Ucho. Może jakie bro jutro? nie ma nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeksc Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Orientuje się ktoś gdzie w okolicach Sosnowca mogę oddać turbo na sprawdzenie? Chyba olej idzie na gorącą stronę i dymi Turbo Tec Jaworzno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_81 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Miszka dzwoń pytaj 504965436 Ewentualnie jeszcze Multis powinien mieć namiar na gościa z Wałbrzycha ja u niego swoją robiłem z ręcznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Ucho już się robi na dzisiejszej popołudnie [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Pozdro z Bukowiny[emoji6] No dobra bez owijania Zdrowie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morsik26 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 (edytowane) Pozdro z Bukowiny[emoji6] No dobra bez owijania Zdrowie! Kto Caringtonom zabroni [emoji13] Ucho,Sylwia i Marek dzięki za bardzo miłe spędzenie popołudnia [emoji3] Edytowane 16 Lipca 2016 przez morsik26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 16 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2016 Karingtony a wy nie w zeszłym tygodniu tam mieliście być? Morsiki thx,w końcu spróbowałem tych legendarnych praźonych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi