Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?
morsik26 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie.
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. nie do ochrony a jak już to do jakiegoś ich szefa, prócz tego do kadr czy gdzie to się tam powinno zgłosić taki "zwykły" pracownik ochrony nic z tym nie zrobi bo ma na to wyjebane jemy płacą za godzinę a nie za sukces przełożony już powinien inaczej do tego podejść + bezpośrednio w robocie , nie można zlewać takich spraw bo pewnie większość odpuszcza i umierają śmiercią naturalną. telefon jak telefon jeśli dobry to pewni z ponad klocka albo i więcej warty. nawet jesli miałby się nie znaleźć to dla samego faktu rozdmuchania sprawy bym to drążył, męczył bułę
morsik26 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. nie do ochrony a jak już to do jakiegoś ich szefa, prócz tego do kadr czy gdzie to się tam powinno zgłosićtaki "zwykły" pracownik ochrony nic z tym nie zrobi bo ma na to wyjebane jemy płacą za godzinę a nie za sukces przełożony już powinien inaczej do tego podejść + bezpośrednio w robocie , nie można zlewać takich spraw bo pewnie większość odpuszcza i umierają śmiercią naturalną. telefon jak telefon jeśli dobry to pewni z ponad klocka albo i więcej warty. nawet jesli miałby się nie znaleźć to dla samego faktu rozdmuchania sprawy bym to drążył, męczył bułę Byłem u ich dowódcy to wpisał do zeszytu. W poniedziałek składam pismo do dyrektora i związki mają działać
Miszka82 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 no i prawidłowo - pewnie go nie odzyskasz ale trzeba tępić to ścierwo jakim jest złodziejstwo ! myk druga lampka , jutro trip więc bez szaleństwa no chyba, że Ula poprowadzi ale to się jeszcze zastanowię
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ? To gruba, jeszcze wiekszość strarej kadry to tępe ryle... nie ma sie co dziwić... No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. Zgłoś jeszcze do operatora, i żądaj zablokowania po numerach IMEI u innych operatorów, ale na podstawie zgłoszenia. Wtedy na terenie polski nie użyje telefonu. No to psyyyyyytttt ... Dzień święty dobiega końca.... Cześć i zdrowie HI Trza by się rozliczyć...
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Spox kup 2x4 Jutro robisz? No co ty .... Urlopik jeszcze tydzień
Polko_V Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. I wcale nie dziwię się ochronie...zresztą na pewno wiesz ile jest tam pięter i haków, tego nie opanujesz. A propos...na każdej kopalni jest depozyt rzeczy wartościowych (zawsze tam daję dokumenty, klucze, telefon). I chcąc nie chcąc sam sobie jesteś winny, że trzymasz/łeś coś wartościowego "na haku".
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 No to psyyyyyyt... No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił.Jak to się robi?Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart byłja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. I wcale nie dziwię się ochronie...zresztą na pewno wiesz ile jest tam pięter i haków, tego nie opanujesz. A propos...na każdej kopalni jest depozyt rzeczy wartościowych (zawsze tam daję dokumenty, klucze, telefon). I chcąc nie chcąc sam sobie jesteś winny, że trzymasz/łeś coś wartościowego "na haku". BTW... Będzie miał okazje zmienić... w końcu kto bogatemu zabroni, wszak robi na grubie...
ucho.77 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Spox kup 2x4 Jutro robisz? No co ty .... Urlopik jeszcze tydzień A jesteś już na miejscu? Zdrowie
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Spox kup 2x4 Jutro robisz? No co ty .... Urlopik jeszcze tydzień A jesteś już na miejscu? Zdrowie Jutro do południa powinienem wrócić z BT, potem jakies ogarnianie, musze do Grześka po turbinę skoczyć, możesz jechac ze mna, naciagniemy go na kawe....
Multis Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Jak co to daj znać na fona kurde , jak nie zapomne, bo jutro mam tyle na bani... może atakuj mnie o 12 co bym sie nie zamulił, i nie zapomniał .... Psyyyyyyt i do spanka
morsik26 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. I wcale nie dziwię się ochronie...zresztą na pewno wiesz ile jest tam pięter i haków, tego nie opanujesz.A propos...na każdej kopalni jest depozyt rzeczy wartościowych (zawsze tam daję dokumenty, klucze, telefon). I chcąc nie chcąc sam sobie jesteś winny, że trzymasz/łeś coś wartościowego "na haku". I tu się zdziwisz bo u nas na grubie nie ma żadnego depozytu ani nic i ciekawe co mają zrobić Ci co dojeżdżają po 80km autami kaj trzymać te klucze i papiery.
Multis Opublikowano 6 Sierpnia 2016 Opublikowano 6 Sierpnia 2016 No na grubie z haka z plecaka jakiś debil to zrobił. Jak to się robi? Jadę zaraz na policje zgłosić bo telefon trochę wart był ja bym to zgłosił również w robocie... co to k**wa jest, że "kolega" w pracy okrada kolegę ?Filip jest zgłoszone w robocie ale ochrona stwierdziła że co oni mogą. Zglosiłem na policji sprawę ale pewnie i tak z tego nie wyjdzie. I wcale nie dziwię się ochronie...zresztą na pewno wiesz ile jest tam pięter i haków, tego nie opanujesz.A propos...na każdej kopalni jest depozyt rzeczy wartościowych (zawsze tam daję dokumenty, klucze, telefon). I chcąc nie chcąc sam sobie jesteś winny, że trzymasz/łeś coś wartościowego "na haku". I tu się zdziwisz bo u nas na grubie nie ma żadnego depozytu ani nic i ciekawe co mają zrobić Ci co dojeżdżają po 80km autami kaj trzymać te klucze i papiery.To do d*py...Dziwne że nie macie szafek...
Rekomendowane odpowiedzi