pajda Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Pozdrawiam srodkowym palcem jakies "lepkie raczki" ... Nie dosc, ze uj podwazyl jakims srubokretem i zostal zadarty slad, to jeszcze uyebal listwe w polowie ... Rozwalilo mnie to, zeby za 30zl ryzykowac ... Yhh ... brak słów
Bulczas Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 O masakra nic tylko uj***ć ręce... Co to masz za felgi na aucie?
ucho.77 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Ucho.. Sylwia? Psyyyyyyyyt Wiesz że będziesz miał webane jak dorwie forum
Arturoo Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Co sie chłop przy tym rozerwie to jego zeby za 30zl ryzykowac ... Yhh ... Jakiś ciula faktycznie
ucho.77 Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Dostała na fb Nie jestem w temacie od rudej koleżanki
Multis Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 Dostała na fb Nie jestem w temacie od rudej koleżanki Osobiscie ode mnie Psyyyyyt......
GreGoriO Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 w ten gorący wieczór kolejna porcja marzeń... pytajcie....
franciszek Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 (edytowane) Witam Grzesiek napisz czy w Hiszpanii sa sklepy motoryzacyjne ,hurtownie....... Jutro tam leca ,mam zabrac ze sobą chłodnice samochodowa... dla znajomej Prosila jeszcze o cwiartke ale to wazy troche wiecej niz 20 kg Swoja drogą temperatury niczego sobie Edytowane 9 Września 2016 przez franciszek
Pucek Opublikowano 9 Września 2016 Opublikowano 9 Września 2016 Cześć Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi