Miszka82 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 chyba sezon chorobowy się zaczyna ja dziś rano 2x polopirynka i wieczorem to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No to zdrówko :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 chyba sezon chorobowy się zaczyna ja dziś rano 2x polopirynka i wieczorem to samo Ja rano też jakieś prochy a teraz płyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 nie można mieszać niczego wódy z piwem piwa z wódą wódy z lekami leki z wódą dopiero jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No no... O ziołach nic nie wspomniałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 No no... O ziołach nic nie wspomniałeś ziołolek hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 ...a dziś chociaż po ostatnich dniach wódy...czuję lekki niedosyt ...czy to już alkoholizm, czy poczekac jeszcze z diagnozą ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 No no... O ziołach nic nie wspomniałeś ło panie tego to już zapomniałem jak to smakuje, aż się boję pomyśleć co będzie jak przyjmę tą substancję a jeśli mieszać to najpierw to, a później alko, bo na odwrót to różnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Witam Pany kumpel szuka B8 2.0tdi ktos coś??Do 40 koła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walada1987 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Uderz do mirona Naciapane z GT-N7105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 No no... O ziołach nic nie wspomniałeś ło panie tego to już zapomniałem jak to smakuje, aż się boję pomyśleć co będzie jak przyjmę tą substancję a jeśli mieszać to najpierw to, a później alko, bo na odwrót to różnie to bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Ja wiem, że tu ludzie chorują ale mam pytanie: Ktoś testował ten wariant ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Takie tam : http://slask.eska.pl/komunikacja/fotoradar-na-zakrecie-mistrzow-w-katowicach-zacznie-dzialac-za-kilka-dni-1/296541 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Takie tam : http://slask.eska.pl/komunikacja/fotoradar-na-zakrecie-mistrzow-w-katowicach-zacznie-dzialac-za-kilka-dni-1/296541 próg zwalniający powinni tam dojeabć ale taki konkretny, żeby Ci co na gwintach jeżdżo musieli go robić pod kątem 45% tzn stopni już mi wóda w głowie to myk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Miszka sieknij kilka za moje zdrowie bo w robo siedze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi