Mario22 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wybiera się ktoś jutro do katowic na męską rzecz Naciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Będę ale jeszcze nie wiem o której Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 psyt, po ciężkim dniu/tygodniu/miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Pssyyyttt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polko_V Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Multis Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Psyyyyt po nocce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Morgen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Zima na aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franciszek Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Witam Uderz do mironaNaciapane z GT-N7105 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Hi Stanley, pajda opłacało sie dokładać do napędu ? Jakieś przemyślenia już macie na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 http://katowice.dlawas.info/wiadomosci/juz-moze-cykac-foty/cid,9087,a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ravu Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Z centrum Kongresowego w Katosach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Hi Stanley, pajda opłacało sie dokładać do napędu ? Jakieś przemyślenia już macie na ten temat ? Nie odpowiem Ci jeszcze na to pytanie, bo mam auto od połowy kwietnia i w sumie nie było okazji wykorzystać choć moje powyższe zdanie równoznacznie może być odpowiedzią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Hi Stanley, pajda opłacało sie dokładać do napędu ? Jakieś przemyślenia już macie na ten temat ? Hmm nie wiem, Szczerze to puki co nie było tak naprawdę okazji tego wykorzystać, chodź wczoraj wracają z krk w deszczu 170-180/h także bez stresu [emoji6]ale za to spalanie 10l . Od początku jak mam auto kontrolka ESP ani razu się nie zapaliła Mając napęd na 4 psychicznie chyba lepiej się czuję prowadząc auto. Hi Stanley, pajda opłacało sie dokładać do napędu ? Jakieś przemyślenia już macie na ten temat ? Hmm nie wiem, Szczerze to puki co nie było tak naprawdę okazji tego wykorzystać, chodź wczoraj wracają z krk w deszczu 170-180/h także bez stresu [emoji6]ale za to spalanie 10l . Od początku jak mam auto kontrolka ESP ani razu się nie zapaliła Mając napęd na 4 psychicznie chyba lepiej się czuję prowadząc auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 Arturo teraz to tzeba sie zastanowic jakie asuto kupic zeby oc bylo tanie a nie jaki naped hehehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 29 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Hejka apropo zimy :-) mi niestety brak czterolapa strasznie :-( Ale na razie jesienne :-) naciepane z GT-I9195 Z centrum Kongresowego w Katosach:) Co to za wystawa jutro też jest naciepane z GT-I9195 Edytowane 29 Października 2016 przez secio84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi