Ravu Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Tak. Jego też. 2 dychy wjazd
secio84 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Oki to jutro tam będę a od której do której naciepane z GT-I9195
Kędzior Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Hejka apropo zimy :-) mi niestety brak czterolapa strasznie :-( zima tak jest mega roznica (podwarunkiem ze jest snieg hehe), ale w lecie roznica praktycznie nie zauwazalna http://katowice.dlawas.info/wiadomosci/juz-moze-cykac-foty/cid,9087,a świnie Zima na aucie czarne lato, czarna zima dla mnie kicha, felga ladna ale kolor d*pa Edytowane 29 Października 2016 przez Kędzior
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 I jeszcze brak szmalcu na oponach.
Miszka82 Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 pod te zimówki myk ja też wczoraj wciepnąłem zimę
Pucek Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Stasiu, jest git, mi szprychy nie leżą ale w takim aucie czarne koło musi być
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 I jeszcze brak szmalcu na oponach. Czego ?
Pucek Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 I jeszcze brak szmalcu na oponach. Czego ? dressingu
Pucek Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Czyli czego ? Preparatu po którym opony są czarne i wyglądają jak nowe, baaa dla niektórych nawet się świecą
Polko_V Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Psyyyyt po nocce... ...mnie po nocce piwko męczy...usypiam po nim a potem się budzę "mokry"
KoJ@K Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Prosto mowiac - czernidlo do opon, znaju?
Horneth Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 (edytowane) Na oponach nic nie ma ale na felgi jakiś szmalec widziałem że kładli chłopaki 0.7 Bolsa już pękło z bracikiem a teraz z Dorką dobijam się piwem Edytowane 29 Października 2016 przez Horneth
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Prosto mowiac - czernidlo do opon, znaju? nie używam Na oponach nic nie ma ale na felgi jakiś szmalec widziałem że kładli chłopaki true Felgi są zabezpieczone powłoką hydrofobową
pajda Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Zima na aucie Już? Nie za wczas? Mnie osobiście czarne felgi nie leżą ale to tobie na się podobać
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 W dzień ma być juz do 5 stopni, tańsze zimowe 17" niż letnie 19" więc wczoraj poszło zlecenie na wymianę. Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny PS. Tyle ludzi widziało fote, a nikt nie zobaczył krzyczących dzieci na tylnej kanapie czyli ściema szyba wystarczająca
Pucek Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 W dzień ma być juz do 5 stopni, tańsze zimowe 17" niż letnie 19" więc wczoraj poszło zlecenie na wymianę. Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny Git Jedyne co jeszcze by pasowało to jakiś dobry grafit
stanley Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 W dzień ma być juz do 5 stopni, tańsze zimowe 17" niż letnie 19" więc wczoraj poszło zlecenie na wymianę. Moje zdanie jest takie, że do czerwonego właśnie pasują czarne, zwłaszcza, że mam wszystko w czerni, czyli relingi, gril, dokladke zderzaka tył i brak jakich kolwiek chromów - po prostu jest spójność. Moim zdaniem- każdy inny kolor nie będzie pasował tak jak czarny Git Jedyne co jeszcze by pasowało to jakiś dobry grafit może, ale to taki półśrodek, a nie bawię się w półśrodki
Multis Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Zdrowie.... Psyyyyt po nocce... ...mnie po nocce piwko męczy...usypiam po nim a potem się budzę "mokry" Ja to robie właśnie nasennie...
Rekomendowane odpowiedzi