Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja spadam pozałatwiać kilka spraw :gwizdanie: ciemne sprawy
Skydiver Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja spadam pozałatwiać kilka spraw :gwizdanie: Będzie o tym w TV
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 ja spadam pozałatwiać kilka spraw :gwizdanie: Będzie o tym w TV tak ale po 22
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 no musze powiedzieć , że Auto Kędziora za***iście mruczy
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 no musze powiedzieć , że Auto Kędziora za***iście mruczy kurr jak wpadliśmy na ten odcinek mokrej trasy to ogień musiałem hamować bo nic niewidziałem nom mnie też się podoba jak bym widział że tak szybko wrócisz to bym z tobą pojechał dzięki jeszcze raz za "bujany" transporcik na trasie kato-sosn mijałem jakąć a4 z ełu na tablicach SL niewiem ale to Gracjana auto chyba niebyło bo tylnie lampy miał leksy hehe
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 no musze powiedzieć , że Auto Kędziora za***iście mruczy kurr jak wpadliśmy na ten odcinek mokrej trasy to ogień musiałem hamować bo nic niewidziałem nom mnie też się podoba . . .
Bulik Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 no musze powiedzieć , że Auto Kędziora za***iście mruczy ...tam zaraz mruczy... bo ma dziurawy wydech siema kato
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 no musze powiedzieć , że Auto Kędziora za***iście mruczy kurr jak wpadliśmy na ten odcinek mokrej trasy to ogień musiałem hamować bo nic niewidziałem nom mnie też się podoba jak bym widział że tak szybko wrócisz to bym z tobą pojechał dzięki jeszcze raz za "bujany" transporcik na trasie kato-sosn mijałem jakąć a4 z ełu na tablicach SL niewiem ale to Gracjana auto chyba niebyło bo tylnie lampy miał leksy hehe no byłem tam koło 5minut bo czekali już na mnie hehe no bujany transport ehhh , już mnie to denerwuje musze coś z tym zrobić co do szyb to widziałem , że co troche wody to odrazy hamulec a co do A4ki to na bank nie Gracjana
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 nom niestety nieszło się pobawić bardziej w drodze powrotnej :gwizdanie: ;( poza tym muszę jakieś mocniejsze hamulce zamontować bo te to troszkę za słabe :gwizdanie: siema Bulik
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 ale z rolki byś mi chyba nie odszedł jakbym miał sprawne i nie musiał tak wiosłować a hamulce to mnie też by sie przydały , ale szkoda mi tych 15tek , może na przyszły sezon :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a z jakiego biegu starotwałeś jak się mierzyliśmy?
keżor Opublikowano 22 Lutego 2010 Autor Opublikowano 22 Lutego 2010 a z jakiego biegu starotwałeś jak się mierzyliśmy? nie wiem , ale mam takiego laga teraz , że pewnie z 2ki
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a z jakiego biegu starotwałeś jak się mierzyliśmy? nie wiem , ale mam takiego laga teraz , że pewnie z 2ki ja z 3 kurw* jak mi później wyjechał tir to ogień dobrze że udało mi się wyhamować bo była by kasacja auta, skorwie* mi zajechał droge
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a z jakiego biegu starotwałeś jak się mierzyliśmy? nie wiem , ale mam takiego laga teraz , że pewnie z 2ki ja z 3 kurw* jak mi później wyjechał tir to ogień dobrze że udało mi się wyhamować bo była by kasacja auta, skorwie* mi zajechał droge To byś się długo nacieszył...
Kędzior Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 a z jakiego biegu starotwałeś jak się mierzyliśmy? nie wiem , ale mam takiego laga teraz , że pewnie z 2ki ja z 3 kurw* jak mi później wyjechał tir to ogień dobrze że udało mi się wyhamować bo była by kasacja auta, skorwie* mi zajechał droge To byś się długo nacieszył... jak bym przeżył to bym z odszkodowania sobie kupił eSe :polew:
bakuś Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 eee, faktycznie... to trzeba było gazu jeszcze dodać! Ja się nie patyczkuję. Żonie też o tym mowiłem i ostatnio jej Uno poszło do kasacji...
Kanar Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 kur.. jak ja kocham debili wycinających kawałki kabli dla zabawy bym złapał to bym ręce poupier.. Kędzior jaką potrzebujesz tą pompke do sprysków szyby?? http://allegro.pl/item931193181_pompka_spryskiwacza_audi_100_80_a4_a6_a8_komputer.html ta Ci podejdzie bo od tego gościa bym brał pod spryski reflektorów http://allegro.pl/item928284384_pompka_spryskiwacza_reflektorow_audi_bmw_seat_vw.html z tej aukcji
Seski Opublikowano 22 Lutego 2010 Opublikowano 22 Lutego 2010 akjam troszke tu pusto więc ja cię tylko przywitam
Rekomendowane odpowiedzi