turzol Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 @Miszka - co do filmu to twórca dostosował się do targetu idealnie, przy okazji hajs się będzie zgadzał - sala pełniutka, ledwo się wbiliśmy. O c**j, koniec internetow na dzisiaj, ide spać http://www.dzienniknarodowy.pl/2886/mezczyzna-urodzil-dziecko-ktore-poczal-z-kobieta-t/
akjam Opublikowano 16 Listopada 2016 Opublikowano 16 Listopada 2016 @Miszka - co do filmu to twórca dostosował się do targetu idealnie, przy okazji hajs się będzie zgadzał - sala pełniutka, ledwo się wbiliśmy. byłem tez na Pitbulu 11go listopada i sala pełniutka tak jak Turzol mówi, teksty dobre i fajnie, że go widziałem Wyszło komediowo ale spoko.
turzol Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Dobry ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Pucek Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Siemka Wysłane z mojego LG-D722 przy użyciu Tapatalka
oprych Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 https://youtu.be/HDTl9grOBdw Coś dla fanów marki
pajda Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 https://youtu.be/HDTl9grOBdw Coś dla fanów marki Było już dawno
oprych Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie słucham takiej muzyki Przelatujac po kanałach natrafiłem na coś takiego
pajda Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Nie słucham takiej muzyki Przelatujac po kanałach natrafiłem na coś takiego Częściej zaglądaj na forum
turzol Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Moje pierwsze auto zasilane lpg, trza to opić Żona zadowolona, ja mam z bańki bo nie muszę się już dociepywać do wachy
stanley Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Moje pierwsze auto zasilane lpg, trza to opić Żona zadowolona, ja mam z bańki bo nie muszę się już dociepywać do wachy nie mogli Ci tego gdzieś schować ? ja to mam schowane w popielniczce
pajda Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 Moje pierwsze auto zasilane lpg, trza to opić Żona zadowolona, ja mam z bańki bo nie muszę się już dociepywać do wachy Junkers zawitał do Golf? Co tam wciepłeś?
turzol Opublikowano 17 Listopada 2016 Opublikowano 17 Listopada 2016 (edytowane) Moje pierwsze auto zasilane lpg, trza to opić Żona zadowolona, ja mam z bańki bo nie muszę się już dociepywać do wachy nie mogli Ci tego gdzieś schować ? ja to mam schowane w popielniczce Akurat w Golfie nie ma gdzie schować za bardzo, a tak przynajmniej jest w miare czytelne dla baby. Pajda - zakładali mi to na Dobrego Urobku w Katosach. Za bardzo nie wiem co tam są za komponenty, kazałem wybrać najlepsze co jest obecnie dostępne na rynku Butla 59litrów, wlew pod klapką. Edytowane 17 Listopada 2016 przez turzol
Rekomendowane odpowiedzi