stanley Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kto ogląda KSW? Naciapane z Z2 Daj spokój z takim cyrkiem. Wolę dobra książkę poczytać
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Kto ogląda KSW? Naciapane z Z2 Daj spokój z takim cyrkiem. Wolę dobra książkę poczytać Kazdy patrzy na tą gale.pryzmatem walki pokazowej... A to jest Show... I tyle...A przeca walczą jeszcze tacy jak Rodriguez czy Bedorf... Ciekawa gala się zapowiada.... Ja tam .. Naciapane z Z2
stanley Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jutro start sezonu. Trasy już przygotowane
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jutro start sezonu. Trasy już przygotowane Istebna już dziś jeździła... śniegu full ludzi zero ceny minus 10 % i trasy jak stół... ja miałem jechac ale byłem po nocce i olałem a ziomek pojechał i ponoć mega...
Arturoo Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Może by w poniedziałek skoczyć z rana
ucho.77 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Quwa masakra ta walka tyle hałasu i nie było na co patrzeć
Mario22 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Serce mi krwawi... Bedorf też baty dostał... No to psssyyyttt po wszystkim... Naciapane z Z2 Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Mario22
Onyks Opublikowano 3 Grudnia 2016 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Serce mi krwawi... Bedorf też baty dostał... Naciapane z Z2 No nareszcie !!! Miał dużo szczescia że tak długo sie utrzymał na szczycie... Z drugiej strony żałuje, że Michał Kita nie będzie mogł sie zrewanżowac. Jego przegrana walka z Bedorfem była wypadkiem przy pracy.
Mario22 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Serce mi krwawi... Bedorf też baty dostał... Naciapane z Z2 No nareszcie !!! Miał dużo szczescia że tak długo sie utrzymał na szczycie... Z drugiej strony żałuje, że Michał Kita nie będzie mogł sie zrewanżowac. Jego przegrana walka z Bedorfem była wypadkiem przy pracy.I popek i pudzian oni obaj są na szczycie mimo wszystko.... Kasa panie... I co z tego że taki popek z siebie ciula zrobił skoro przytulił taki hajs.... Ja też za taką kase bym sie na macie ołożył i zakrył głowe... HahaNaciapane z Z2
Onyks Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Serce mi krwawi... Bedorf też baty dostał... Naciapane z Z2 No nareszcie !!! Miał dużo szczescia że tak długo sie utrzymał na szczycie... Z drugiej strony żałuje, że Michał Kita nie będzie mogł sie zrewanżowac. Jego przegrana walka z Bedorfem była wypadkiem przy pracy.I popek i pudzian oni obaj są na szczycie mimo wszystko.... Kasa panie... I co z tego że taki popek z siebie ciula zrobił skoro przytulił taki hajs.... Ja też za taką kase bym sie na macie ołożył i zakrył głowe... HahaNaciapane z Z2 Masz rację , hajs się musi zgadzać, nie zmienia to jednak mojego zdania na temat "panowania" Bedorfa. Przekonany o swojej zajebistosci zlekcewazyl Rodrigueza, a ten pokazał mu gdzie jest jego miejsce w szeregu. Miał dużego farta, że przetrwał pierwsza rundę.Gdyby ktoś chciał obejrzeć upadek Bedorfa.. https://m.youtube.com/watch?v=nD1koewQOUc Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Onyks
pajda Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Quwa masakra ta walka tyle hałasu i nie było na co patrzeć Zobaczę sobie dziś w teleexpresieHe he
Tomi_81 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Bry Quwa masakra ta walka tyle hałasu i nie było na co patrzeć Zobaczę sobie dziś w teleexpresieHe he Chyba się Ucho nie spodziewałeś że to będzie jakaś wielka walka Pajda nie musisz czekać https://www.youtube.com/watch?v=nBoBrTosf-I
pajda Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Mnie takie rzeczy nie bawią Czytałem wiadomości sportowe , reklama milki dłużej trwa . Ale hajs do kieszeni leci
Kędzior Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 (edytowane) Serce mi krwawi... Bedorf też baty dostał... Naciapane z Z2 No nareszcie !!! Miał dużo szczescia że tak długo sie utrzymał na szczycie... Z drugiej strony żałuje, że Michał Kita nie będzie mogł sie zrewanżowac. Jego przegrana walka z Bedorfem była wypadkiem przy pracy.I popek i pudzian oni obaj są na szczycie mimo wszystko.... Kasa panie... I co z tego że taki popek z siebie ciula zrobił skoro przytulił taki hajs.... Ja też za taką kase bym sie na macie ołożył i zakrył głowe... HahaNaciapane z Z2 noi wlasnie ze ludzie to ogladaja to robia posmiewisko z mma bo inaczej tego nazwac nie mozna, jeszcze troche i beda walki typu, borys szyc vs karolak itp bo do tego to dazy "walki" celebrytow a nie prawdziwych zawodnikow. szkoda nawet tego komentowac Edytowane 4 Grudnia 2016 przez Kędzior
Onyks Opublikowano 4 Grudnia 2016 Opublikowano 4 Grudnia 2016 Kto wie ? Może właśnie podsunąłes pomysł na nową gale włodarzą KSW ? Myślę, że znaleźli by się chętni by zaplacic za możliwość obejrzenia jak w/w się napie*****ja
Rekomendowane odpowiedzi