pajda Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dawniej takie temperatury były normalne (ale gimby tego nie znają ) . Wreszcie mamy zimę z prawdziwego zdarzenia To pssst pod mrozik Ravu by HTC Ja tam wolę dużo , dużo dużo śniegu i lekki mrozik A teraz jest mega mróz a śniegu tak se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dawniej takie temperatury były normalne (ale gimby tego nie znają ) . Wreszcie mamy zimę z prawdziwego zdarzenia To pssst pod mrozik Ravu by HTC Ja tam wolę dużo , dużo dużo śniegu i lekki mrozik A teraz jest mega mróz a śniegu tak se Można polubić cztero napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Beemka po dwóch dniach stania od strzała. Dobrze mieć powłokę na szybie i jeszcze ani razu nie skrobałem szyby Ta powłoka serio taki daje efekt? Przy takich mrozach nie zamarzło?Wiela za to? I kaj:-) Naciapane z Z2 Daje bardzo dużo, kiedy inni skuwali dosłownie lód z szyb u mnie był delikatny szron który schodził palcem. Kupić to nie wszystko bo najważniejsze to dobrze przygotować powierzchnie. Pewnie w Gliwicach macie jakiś sklep z kosmetykami z wyższej półki. Ceny zaczynają sie od 50 do 200zł tak mniej więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Beemka po dwóch dniach stania od strzała. Dobrze mieć powłokę na szybie i jeszcze ani razu nie skrobałem szyby Ta powłoka serio taki daje efekt? Przy takich mrozach nie zamarzło?Wiela za to? I kaj:-) Naciapane z Z2 Daje bardzo dużo, kiedy inni skuwali dosłownie lód z szyb u mnie był delikatny szron który schodził palcem. Kupić to nie wszystko bo najważniejsze to dobrze przygotować powierzchnie. Pewnie w Gliwicach macie jakiś sklep z kosmetykami z wyższej półki. Ceny zaczynają sie od 50 do 200zł tak mniej więcej.A nie robi tego ktoś na gotowo? Co to dokładnie to zapytam colkosa...Naciapane z Z2 Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Beemka po dwóch dniach stania od strzała. Dobrze mieć powłokę na szybie i jeszcze ani razu nie skrobałem szyby Ta powłoka serio taki daje efekt? Przy takich mrozach nie zamarzło?Wiela za to? I kaj:-) Naciapane z Z2 Daje bardzo dużo, kiedy inni skuwali dosłownie lód z szyb u mnie był delikatny szron który schodził palcem. Kupić to nie wszystko bo najważniejsze to dobrze przygotować powierzchnie. Pewnie w Gliwicach macie jakiś sklep z kosmetykami z wyższej półki. Ceny zaczynają sie od 50 do 200zł tak mniej więcej.A nie robi tego ktoś na gotowo?Naciapane z Z2 robi, u mnie w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Beemka po dwóch dniach stania od strzała. Dobrze mieć powłokę na szybie i jeszcze ani razu nie skrobałem szyby Ta powłoka serio taki daje efekt? Przy takich mrozach nie zamarzło?Wiela za to? I kaj:-) Naciapane z Z2 Daje bardzo dużo, kiedy inni skuwali dosłownie lód z szyb u mnie był delikatny szron który schodził palcem. Kupić to nie wszystko bo najważniejsze to dobrze przygotować powierzchnie. Pewnie w Gliwicach macie jakiś sklep z kosmetykami z wyższej półki. Ceny zaczynają sie od 50 do 200zł tak mniej więcej.A nie robi tego ktoś na gotowo? Co to dokładnie to zapytam colkosa...Naciapane z Z2 Też bym wolał zapłacić ina gotowo odebrać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Beemka po dwóch dniach stania od strzała. Dobrze mieć powłokę na szybie i jeszcze ani razu nie skrobałem szyby Ta powłoka serio taki daje efekt? Przy takich mrozach nie zamarzło?Wiela za to? I kaj:-) Naciapane z Z2 Daje bardzo dużo, kiedy inni skuwali dosłownie lód z szyb u mnie był delikatny szron który schodził palcem. Kupić to nie wszystko bo najważniejsze to dobrze przygotować powierzchnie. Pewnie w Gliwicach macie jakiś sklep z kosmetykami z wyższej półki. Ceny zaczynają sie od 50 do 200zł tak mniej więcej.A nie robi tego ktoś na gotowo?Naciapane z Z2 robi, u mnie w robocie How much? Naciapane z Z2 Beemka po dwóch dniach stania od strzała. Dobrze mieć powłokę na szybie i jeszcze ani razu nie skrobałem szyby Ta powłoka serio taki daje efekt? Przy takich mrozach nie zamarzło?Wiela za to? I kaj:-) Naciapane z Z2 Daje bardzo dużo, kiedy inni skuwali dosłownie lód z szyb u mnie był delikatny szron który schodził palcem. Kupić to nie wszystko bo najważniejsze to dobrze przygotować powierzchnie. Pewnie w Gliwicach macie jakiś sklep z kosmetykami z wyższej półki. Ceny zaczynają sie od 50 do 200zł tak mniej więcej.A nie robi tego ktoś na gotowo? Co to dokładnie to zapytam colkosa...Naciapane z Z2 Też bym wolał zapłacić ina gotowo odebrać .Jakie odebrać... Jade podstawiam przez 2 h oglądam auta na salonie pije kawe siedze na you tube i po 2 h odbieram płace i nara tak to powinno u Stasia wyglądać hahaNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 250zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 250złIle to trwa? Jak sie umówie wcześniejNaciapane z Z2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 to jest powłoka hydrofobowa na szybę coś takiego: ale czy nie będziesz musiał drapać - to tego nie wiem Ja to mam, ale mam auto w garażu, może Pajda coś będzie w stanie powiedzieć, bo On też to ma 250złIle to trwa? Jak sie umówie wcześniejNaciapane z Z2 ok godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pany ktoś chętny, właśnie robię sobie taki prezent https://www.groupon.pl/deals/exo-car-7?division=poznan&nlp=1&utm_medium=cpc&utm_source=5658&utm_campaign=PL_DT_DIS_FBK_TIM_TTT_BT_CBP_CHA_NBR_n%2A5658_c%2A5781_p%2A5436_x%2A643_z%2A6060429106823 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Pany ktoś chętny, właśnie robię sobie taki prezent https://www.groupon.pl/deals/exo-car-7?division=poznan&nlp=1&utm_medium=cpc&utm_source=5658&utm_campaign=PL_DT_DIS_FBK_TIM_TTT_BT_CBP_CHA_NBR_n%2A5658_c%2A5781_p%2A5436_x%2A643_z%2A6060429106823 Byłem na czymś takim w kamieniu śląskim i szczerze polecam tylko nie bier do portfela za dużo gotówki bo przedupczysz wszystko... Daj,znać na jaki termin się wkupiłeś może wpadne i też coś na miejscu wykupie... Naciapane z Z2 Edytowane 7 Stycznia 2017 przez Mario22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dawniej takie temperatury były normalne (ale gimby tego nie znają ) . Wreszcie mamy zimę z prawdziwego zdarzenia To pssst pod mrozik Ravu by HTC Ja tam wolę dużo , dużo dużo śniegu i lekki mrozikA teraz jest mega mróz a śniegu tak se Można polubić cztero napęd co do tej powłoki to nie wydaje mi sie że to chroni przed skrobaniem, chodź ciężko mi powiedzieć bo ja odpala auto i ide do domu po czym wracam za 20 min macham wycieraczkami i wyjeżdżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dawniej takie temperatury były normalne (ale gimby tego nie znają ) . Wreszcie mamy zimę z prawdziwego zdarzenia To pssst pod mrozik Ravu by HTC Ja tam wolę dużo , dużo dużo śniegu i lekki mrozikA teraz jest mega mróz a śniegu tak se Można polubić cztero napęd co do tej powłoki to nie wydaje mi sie że to chroni przed skrobaniem, chodź ciężko mi powiedzieć bo ja odpala auto i ide do domu po czym wracam za 20 min macham wycieraczkami i wyjeżdżam nosz k**wa Carrington Pany ktoś chętny, właśnie robię sobie taki prezent https://www.groupon.pl/deals/exo-car-7?division=poznan&nlp=1&utm_medium=cpc&utm_source=5658&utm_campaign=PL_DT_DIS_FBK_TIM_TTT_BT_CBP_CHA_NBR_n%2A5658_c%2A5781_p%2A5436_x%2A643_z%2A6060429106823 Byłem na czymś takim w kamieniu śląskim i szczerze polecam tylko nie bier do portfela za dużo gotówki bo przedupczysz wszystko... Daj,znać na jaki termin się wkupiłeś może wpadne i też coś na miejscu wykupie... Naciapane z Z2 to co to jest jazda po kresce ? nie normalnie po trasie ? to jo to dupca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Miszka myślał, że wyjedzie na A4 i opór między autami psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Miszka myślał, że wyjedzie na A4 i opór między autami psyt no właśnie myślałem, że jakieś bączki pokręcę na dolinie itp pytanie jest jeszcze jedno czy badają alkomatem przed wejściem do auta ? myk dziś i jutro już nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Miszka myślał, że wyjedzie na A4 i opór między autami psyt a jak wiadomo do samej Holandii idzie dojechać A4'ką .w końcu dawno temu Niemcy takie połączenie wymyślili ....także miał plan niecny widać ...obładowany by wrócił przy okazji :grin: :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Miszka myślał, że wyjedzie na A4 i opór między autami psyt a jak wiadomo do samej Holandii idzie dojechać A4'ką .w końcu dawno temu Niemcy takie połączenie wymyślili ....także miał plan niecny widać ...obładowany by wrócił przy okazji :grin: :grin: ja...i później tona haszu na zicah jak w tym rs6 kilka lat temu https://www.motorpasion.com/otros/audi-rs6-avant-volador-con-870-kg-de-chocolate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) Ja ADR`a odpalłem z lekkim trudem. Na początku zagadał jak czołg. Tylko że wczoraj przyjebało -29 ok 23:00 Edytowane 7 Stycznia 2017 przez horny devil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secio84 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dobry panocki w końcu po pracy dziś można browara otworzyć Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi