Ravu Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ktoś się zdrowo wqurwi [emoji35] Boli na sam widok. Ravu by HTC
Kędzior Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Ravu napisał: Ktoś się zdrowo wqurwi Boli na sam widok. Ravu by HTC ciekawe co przeskrobal hehehe siema
Guffii Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 od 7:00 do 20:00 [emoji3] Będę kolo 18. Przejeżdżałem to widziałem twoje auto [emoji4]Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
walada1987 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 a ja tankowałem pewnie .. to było dwuznaczne ale i prawdopodobne Adam dawaj jutro do nas na spota lub przynajmniej na kebsa co cerwone to cerwone
pioteres Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Witam. Panowie, dostałem dzisiaj strzała w zadek mojej a4 w Katowicach. Podpowiecie gdzie mógłbym to dobrze ogarnąć z OC sprawcy na Śląsku? Uszkodzenia jak na zdjeciu: zderzak, dokładka zderzaka pdc + jeden czujnik, do tego prawdopodobnie uszkodzona podłoga lub blacha tylnej ściany ( nie wiadomo w jakim stopniu). Zależy mi na naprawie a nie zyskaniu kasy. Chętnie bym wszystkie papierki + oględziny + rozliczenie zostawił na głowie warsztatu. Co polecacie? ASO czy coś innego? Sprawca ma polise w PZU. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Piotrek
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 3 godziny temu, pioteres napisał: Witam. Panowie, dostałem dzisiaj strzała w zadek mojej a4 w Katowicach. Podpowiecie gdzie mógłbym to dobrze ogarnąć z OC sprawcy na Śląsku? Uszkodzenia jak na zdjeciu: zderzak, dokładka zderzaka pdc + jeden czujnik, do tego prawdopodobnie uszkodzona podłoga lub blacha tylnej ściany ( nie wiadomo w jakim stopniu). Zależy mi na naprawie a nie zyskaniu kasy. Chętnie bym wszystkie papierki + oględziny + rozliczenie zostawił na głowie warsztatu. Co polecacie? ASO czy coś innego? Sprawca ma polise w PZU. Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Piotrek Daj do ASO do stanleya
pioteres Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Daj do ASO do stanleya A Stanley robi w VW na średnicowce czy gdzieś indziej?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 35 minut temu, Sensei napisał: kope lat
pajda Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 A Stanley robi w VW na średnicowce czy gdzieś indziej?Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Na średnicowce Zawartość dodana 3 minutes later Wkoncu ci się przypomniało hasło do forum?Czy dopiero teraz ubłagaleś żona aby ci je podała
Guffii Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Stanley wpadnę do Ciebie w jakimś dniu w przyszłym tygodniu po rączkę do otwierania klapy [emoji14]Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 10 minut temu, Guffii napisał: Stanley wpadnę do Ciebie w jakimś dniu w przyszłym tygodniu po rączkę do otwierania klapy Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka wpadaj, ale to nie do mnie, tylko na dział części ja jestem od rzeczy niemożliwych
Guffii Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 wpadaj, ale to nie do mnie, tylko na dział części ja jestem od rzeczy niemożliwych Az się boje pomyśleć jakich dokładnie [emoji23] Myślałem ze do Ciebie to i jakieś rabaty forumowe dajesz [emoji14]Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 wpadaj, pogadamy To może mi załatwisz rabat na nowego golfa kombi i wyjade za 75 tys z salonu? [emoji1] Naciapane z Z2
ucho.77 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć Zawartość dodana 4 minutes later Pajda żyjesz już? Wpadaj jutro?
Ravu Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć Zawartość dodana 4 minutes later Pajda żyjesz już? Wpadaj jutro[emoji6] Będziesz? Ravu by HTC
pajda Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Cześć Zawartość dodana 4 minutes later Pajda żyjesz już? Wpadaj jutro[emoji6] Nie mam audi Chyba że twoim pojedziemy [emoji6]
Rekomendowane odpowiedzi