Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Katowickie laski za ten spam to ktoś Wam kiedyś nakopie w jajka
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Katowickie laski za ten spam to ktoś Wam kiedyś nakopie w jajka cześć różowa
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Katowickie laski za ten spam to ktoś Wam kiedyś nakopie w jajka cześć różowa Ci dam różowa... w ten wtorek jak do Was wpadnę to polecą głowy :gwizdanie:
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Katowickie laski za ten spam to ktoś Wam kiedyś nakopie w jajka cześć różowa Ci dam różowa... w ten wtorek jak do Was wpadnę to polecą głowy :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Katowickie laski za ten spam to ktoś Wam kiedyś nakopie w jajka cześć różowa Ci dam różowa... w ten wtorek jak do Was wpadnę to polecą głowy :gwizdanie: nie strasz nie strasz bo się ... :polew: :polew:
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Katowickie laski za ten spam to ktoś Wam kiedyś nakopie w jajka cześć różowa Ci dam różowa... w ten wtorek jak do Was wpadnę to polecą głowy :gwizdanie: nie strasz nie strasz bo się ... :polew: :polew: hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew:
Pucek Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew: chciałbyś ja się nie boję być siny :> uciekam, będę wieczorkiem
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew: chciałbyś ja się nie boję być siny :> uciekam, będę wieczorkiem hehe trzymaj się pijoku
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew: heheh uspokoiłeś mnie :polew: [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 11:24_________________________________________________ hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew: chciałbyś ja się nie boję być siny :> uciekam, będę wieczorkiem pisał że idzie a cały czas jest online :gwizdanie: jednak się boi lub chociaż czuje respekt :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew: heheh uspokoiłeś mnie :polew: jak furmana już śmiga?
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 hehehhe no to nie przyjade :gwizdanie: niebój się Oko, Pucek nie na swoim terenie więc kozaczył niebędzie :polew: heheh uspokoiłeś mnie :polew: jak furmana już śmiga? nom śmiga jak śmigała ;( rozebrali mi pół samochodu i nie znaleźli przyczyny :wallbash: w poniedziałek albo wtorek jadę zawieść do piotrusia niech zbada co jej dolega :wallbash: najważniejsze że jeździ
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , narazie jest tam jakiś szwagier , ale ona by Ci nie pasowała , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , narazie jest tam jakiś szwagier , ale ona by Ci nie pasowała , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: no ale niemów że ja nie byłbym lepszym szwagrem niż ten teraz?? jak mądra to dobrze nie może być dwóch głupów w związku :polew: :polew: może niezawsze bym rozumiał co do mnie rozmawia ale i tak było by śmiesznie Oko no to fajną masz zagadkę
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: no na bank by mu nie spasiła
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: no na bank by mu nie spasiła ;(
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Kędzior , bo niby blondi , a mądra wc**j :polew: no na bank by mu nie spasiła ;( przestań się mazać...chłopaki nie płaczą
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 przestań się mazać...chłopaki nie płaczą bo ja uczuciowy jestem ;( :polew: :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 no ale niemów że ja nie byłbym lepszym szwagrem niż ten teraz?? może i lepszym , ten teraz ma volvo :gwizdanie: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi