krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Panowie i Panie w niedzielę Gliwiczanie organizują spontaniczny wypad do Krakusów- można powiedzieć, że w ramach integracji przed Bukowiną - są jacyś chętni ? dla posiadaczy paliwożernych padlin - istniej możliwość wypadu np. moim ekonomicznym powerskim dieselkiem
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 na integrowanie zawsze znajdą się chętni...
krolu Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Jest kabelek ide modzić... :shocked: :shocked: narazie pierwszy szok... komputer widzi go jako Ross-Tech ori kabel :kox:
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja nie bardzo chyba będę mógł jechać do krakowa ;(
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wróciłem od lekarki, dała mi jakieś inne antybiotyki byłem przy okazji w wydziale komunikacyjnym żeby mi wystawili naklejke ale fajna szpula mnie obsługiwała
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wróciłem od lekarki, dała mi jakieś inne antybiotyki byłem przy okazji w wydziale komunikacyjnym żeby mi wystawili naklejke ale fajna szpula mnie obsługiwała dawaj zdjęcia :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wróciłem od lekarki, dała mi jakieś inne antybiotyki byłem przy okazji w wydziale komunikacyjnym żeby mi wystawili naklejke ale fajna szpula mnie obsługiwała dawaj zdjęcia :polew: :polew: hehe już byś chciał nie dość że ja samotny jestem to ty mi będziesz jeszcze podbierał laski :gwizdanie:
OKO Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wróciłem od lekarki, dała mi jakieś inne antybiotyki byłem przy okazji w wydziale komunikacyjnym żeby mi wystawili naklejke ale fajna szpula mnie obsługiwała dawaj zdjęcia :polew: :polew: hehe już byś chciał nie dość że ja samotny jestem to ty mi będziesz jeszcze podbierał laski :gwizdanie: to chociaż dawaja adres tego urzędu :gwizdanie:
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ...to rozumiem że masz jej numer??
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ...to rozumiem że masz jej numer?? wiesz że ja wstydliwy jestem
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 ...to rozumiem że masz jej numer?? wiesz że ja wstydliwy jestem taak? to tylko na forum taki pyskaty??
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 taak? to tylko na forum taki pyskaty?? pyskaty? pokaż mi jeden post po którym tak wywnioskowałaś?
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 niejeden Ci mogę pokazać no ciekaw jestem
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 niejeden Ci mogę pokazać no ciekaw jestem wystarczy że wkleję kilka pw od ciebie :polew:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wystarczy że wkleję kilka pw od ciebie :polew: to miała być nasza tajemnica :gwizdanie: pozatym mowa była o postach a nie o PW :polew:
keżor Opublikowano 26 Lutego 2010 Autor Opublikowano 26 Lutego 2010 dziś będę miał lampki po drugim lifcie [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 16:42_________________________________________________jedzie dziś kto do tych buraczanych ryjkuf do SG ?
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wystarczy że wkleję kilka pw od ciebie :polew: to miała być nasza tajemnica :gwizdanie: pozatym mowa była o postach a nie o PW :polew: oj kędzior, świntuszysz w co drugiej wypowiedzi, i bez hamulców piszesz co byś zrobił tym biednym kobitkom z fotek, więc nie ściemniaj mi tu że jesteś nieśmiały.. zresztą jakby coś to viola potwierdzi :tongue4:
Rekomendowane odpowiedzi