Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oj kędzior, świntuszysz w co drugiej wypowiedzi, i bez hamulców piszesz co byś zrobił tym biednym kobitkom z fotek, :naughty:

więc nie ściemniaj mi tu że jesteś nieśmiały..

zresztą jakby coś to viola potwierdzi :tongue4: :tongue4:

na trzeźwo jestem nieśmiały :decayed: i trochę koloryzujesz moje niektóre wypowiedzi :tongue4:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

oj kędzior, świntuszysz w co drugiej wypowiedzi, i bez hamulców piszesz co byś zrobił tym biednym kobitkom z fotek, :naughty:

więc nie ściemniaj mi tu że jesteś nieśmiały..

zresztą jakby coś to viola potwierdzi :tongue4: :tongue4:

na trzeźwo jestem nieśmiały :decayed: i trochę koloryzujesz moje niektóre wypowiedzi :tongue4:

kobita jestem to koloryzuje, nie? :decayed:

zresztą może tak jest... jak będziesz kiedyś trzeźwy to sprawdzimy :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

kobita jestem to koloryzuje, nie? :decayed: :decayed:

no a jak :decayed:

Opublikowano

Keżor ja się wybieram ale wcześniej jadę do Stanleya zatankować :decayed::drunk:

Opublikowano

Keżor ja się wybieram ale wcześniej jadę do Stanleya zatankować :decayed::drunk:

no to rezrezentujcie Nas godnie :> teraz wy im zjedzcie wszystkie hot-dogi :polew:

Opublikowano

tak sobie myślę, że ukoronowaniem tego cięzkiego tygodnia było by, jak bym wszedł do domu, ściągnął buty, założył kapcie, a kochana żona podałaby mi schłodozne, otwarte piwko :decayed:

Opublikowano

tak sobie myślę, że ukoronowaniem tego cięzkiego tygodnia było by, jak bym wszedł do domu, ściągnął buty, założył kapcie, a kochana żona podałaby mi schłodozne, otwarte piwko :decayed:

tak,tak... ale Ty jeszcze nie wiesz, że my do Kędziora na wódkę jedziemy.... :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

:hi: wszystkim

wódka hmmm nie mam jeszcze ale moja o20 kończy prace to w drodze powrotnej jej napisze zeby kupiła :naughty: (i jeszcze 20 zeta zaoszczędzę :polew:)

ps.Kanar odezwij się jak będziesz

Opublikowano

tak,tak... ale Ty jeszcze nie wiesz, że my do Kędziora na wódkę jedziemy.... :tongue4: :tongue4: :tongue4:

:naughty: :naughty: :naughty:

wódka hmmm nie mam jeszcze ale moja o20 kończy prace to w drodze powrotnej jej napisze zeby kupiła :naughty: (i jeszcze 20 zeta zaoszczędzę :polew:)

hehe uroczy jak zawsze siemka Miszka :wink4:

aha Kanar zamówiłem te pompki do sprysków z tej aukcji co pokazałeś czekam na przesyłke :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 18:43_________________________________________________aha Stanley Basia mówiła że jak będziesz dzisiaj grzeczny to ci tak zatańczy :naughty: :naughty: :naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=krgv1GfBB8o

Opublikowano

jak tak codziennie daję czadu jak odkurzam dywan :polew::tongue4:

Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

hehe uroczy jak zawsze siemka Miszka :wink4:

aha Kanar zamówiłem te pompki do sprysków z tej aukcji co pokazałeś czekam na przesyłke :decayed:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 18:43_________________________________________________aha Stanley Basia mówiła że jak będziesz dzisiaj grzeczny to ci tak zatańczy :naughty: :naughty: :naughty:

http://www.youtube.com/watch?v=krgv1GfBB8o

czemu się nie rozebrała :thumbdown:

Opublikowano

jak tak codziennie daję czadu jak odkurzam dywan :polew::tongue4:

:polew: :polew: :polew: :polew: dobre :good: ale jak odkurzasz to nie ma Stanleya więc tego niewidzi hehe

czemu się nie rozebrała :thumbdown:

bo jeszcze nie ma 22 :naughty:

Opublikowano

lipa :thumbdown:

Opublikowano

dlaczego go nie ma?

z tego co wiem to nie boi się odkurzacza :decayed: :decayed:

Opublikowano

to ty pokaż coś lepszego... :polew:

dlaczego go nie ma?

jest w pracy lub wali browara w drugim pokoju pisząc na forum i nie chcę się wtrancać w babskie obowiązki :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

:hi:

Adrenalina :polew:

KĘDZIOR PARÓWKO :wallbash:

Stanleyowa :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 18:58_________________________________________________Kędzior ale na PW

Opublikowano

to ty pokaż coś lepszego... :polew:

dlaczego go nie ma?

jest w pracy lub wali browara w drugim pokoju pisząc na forum i nie chcę się wtrancać w babskie obowiązki :polew: :polew: :polew:

jakie babskie obowiązki??? :chytry:

Ty mi tu nie pisz takich rzeczy, bo stracę na forum wizerunek kobiety dominującej w domu :tongue4:

Opublikowano

KĘDZIOR PARÓWKO :wallbash:

o co ci chodzi? :polew:

no ok czekam na PW :cool1:

Opublikowano

Ty wiesz, i Stanleyowa też ADRERNALINA :wallbash:

Opublikowano

jakie babskie obowiązki??? :chytry:

Ty mi tu nie pisz takich rzeczy, bo stracę na forum wizerunek kobiety dominującej w domu :tongue4:

hehe bez komentarza :song:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 19:01_________________________________________________

Ty wiesz, i Stanleyowa też ADRERNALINA :wallbash:

a ty nadal niewiedziałeś ?? :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: