Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 oj kędzior, świntuszysz w co drugiej wypowiedzi, i bez hamulców piszesz co byś zrobił tym biednym kobitkom z fotek, więc nie ściemniaj mi tu że jesteś nieśmiały.. zresztą jakby coś to viola potwierdzi :tongue4: na trzeźwo jestem nieśmiały i trochę koloryzujesz moje niektóre wypowiedzi
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 oj kędzior, świntuszysz w co drugiej wypowiedzi, i bez hamulców piszesz co byś zrobił tym biednym kobitkom z fotek, więc nie ściemniaj mi tu że jesteś nieśmiały.. zresztą jakby coś to viola potwierdzi :tongue4: na trzeźwo jestem nieśmiały i trochę koloryzujesz moje niektóre wypowiedzi kobita jestem to koloryzuje, nie? zresztą może tak jest... jak będziesz kiedyś trzeźwy to sprawdzimy :tongue4:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 kobita jestem to koloryzuje, nie? :decayed: no a jak
Bulczas Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Keżor ja się wybieram ale wcześniej jadę do Stanleya zatankować
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Keżor ja się wybieram ale wcześniej jadę do Stanleya zatankować no to rezrezentujcie Nas godnie :> teraz wy im zjedzcie wszystkie hot-dogi
stanley Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 tak sobie myślę, że ukoronowaniem tego cięzkiego tygodnia było by, jak bym wszedł do domu, ściągnął buty, założył kapcie, a kochana żona podałaby mi schłodozne, otwarte piwko
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 tak sobie myślę, że ukoronowaniem tego cięzkiego tygodnia było by, jak bym wszedł do domu, ściągnął buty, założył kapcie, a kochana żona podałaby mi schłodozne, otwarte piwko tak,tak... ale Ty jeszcze nie wiesz, że my do Kędziora na wódkę jedziemy.... :tongue4:
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 wszystkim wódka hmmm nie mam jeszcze ale moja o20 kończy prace to w drodze powrotnej jej napisze zeby kupiła (i jeszcze 20 zeta zaoszczędzę ) ps.Kanar odezwij się jak będziesz
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 tak sobie myślę, że ukoronowaniem tego cięzkiego tygodnia było by, jak bym wszedł do domu, ściągnął buty, założył kapcie, a kochana żona podałaby mi schłodozne, otwarte piwko tak,tak... ale Ty jeszcze nie wiesz, że my do Kędziora na wódkę jedziemy.... :tongue4: :naughty: wszystkim wódka hmmm nie mam jeszcze ale moja o20 kończy prace to w drodze powrotnej jej napisze zeby kupiła (i jeszcze 20 zeta zaoszczędzę ) ps.Kanar odezwij się jak będziesz hehe uroczy jak zawsze siemka Miszka aha Kanar zamówiłem te pompki do sprysków z tej aukcji co pokazałeś czekam na przesyłke [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 18:43_________________________________________________aha Stanley Basia mówiła że jak będziesz dzisiaj grzeczny to ci tak zatańczy :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=krgv1GfBB8o
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak tak codziennie daję czadu jak odkurzam dywan
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 tak sobie myślę, że ukoronowaniem tego cięzkiego tygodnia było by, jak bym wszedł do domu, ściągnął buty, założył kapcie, a kochana żona podałaby mi schłodozne, otwarte piwko tak,tak... ale Ty jeszcze nie wiesz, że my do Kędziora na wódkę jedziemy.... :tongue4: :naughty: wszystkim wódka hmmm nie mam jeszcze ale moja o20 kończy prace to w drodze powrotnej jej napisze zeby kupiła (i jeszcze 20 zeta zaoszczędzę ) ps.Kanar odezwij się jak będziesz hehe uroczy jak zawsze siemka Miszka aha Kanar zamówiłem te pompki do sprysków z tej aukcji co pokazałeś czekam na przesyłke [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 18:43_________________________________________________aha Stanley Basia mówiła że jak będziesz dzisiaj grzeczny to ci tak zatańczy :naughty: http://www.youtube.com/watch?v=krgv1GfBB8o czemu się nie rozebrała
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jak tak codziennie daję czadu jak odkurzam dywan :polew: :polew: dobre ale jak odkurzasz to nie ma Stanleya więc tego niewidzi hehe czemu się nie rozebrała bo jeszcze nie ma 22
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 dlaczego go nie ma? z tego co wiem to nie boi się odkurzacza :decayed:
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 lipa to ty pokaż coś lepszego... dlaczego go nie ma? z tego co wiem to nie boi się odkurzacza :decayed: jest w pracy lub wali browara w drugim pokoju pisząc na forum i nie chcę się wtrancać w babskie obowiązki :polew:
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Adrenalina KĘDZIOR PARÓWKO Stanleyowa :gwizdanie:[br]Dopisany: 26 Luty 2010, 18:58_________________________________________________Kędzior ale na PW
Adrenalina Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 lipa to ty pokaż coś lepszego... dlaczego go nie ma? z tego co wiem to nie boi się odkurzacza :decayed: jest w pracy lub wali browara w drugim pokoju pisząc na forum i nie chcę się wtrancać w babskie obowiązki :polew: jakie babskie obowiązki??? Ty mi tu nie pisz takich rzeczy, bo stracę na forum wizerunek kobiety dominującej w domu
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 KĘDZIOR PARÓWKO o co ci chodzi? no ok czekam na PW
Miszka82 Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 Ty wiesz, i Stanleyowa też ADRERNALINA
Kędzior Opublikowano 26 Lutego 2010 Opublikowano 26 Lutego 2010 jakie babskie obowiązki??? Ty mi tu nie pisz takich rzeczy, bo stracę na forum wizerunek kobiety dominującej w domu hehe bez komentarza [br]Dopisany: 26 Luty 2010, 19:01_________________________________________________ Ty wiesz, i Stanleyowa też ADRERNALINA a ty nadal niewiedziałeś ?? :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi