czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 To trzeba zobaczyc :> krolu skad tak szybko sciagnales ten film ?
Bulczas Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Pewnie net mu tak zapitala jak jego audi
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 To trzeba zobaczyc :> krolu skad tak szybko sciagnales ten film ? www.zalukaj.pl oglądaj online [br]Dopisany: 19 Październik 2009, 13:10_________________________________________________albo masz bezpośrednio; http://www.megavideo.com/?v=UT3CZPD4
comando Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 hmmm dawno mnie tu nie bylo - poniżej jest link do zdjec z jednego z wrześniowych spotów http://img199.imageshack.us/gal.php?g=image002qr.jpg wiem troche spozniony ale ciągle gdzies mi to uciekalo - aż zabralem swoj komp do pracy. Do zobaczyska jutro Fajnie, ze wrzuciles fotki tak na przyszlosc, jest specjalny dzial "galeria spotow Katowickich" gdzie wszyscy wrzucaja fotki, zeby nie bylo balaganu, i nie trzeba bylo szukac po stronkach fotek. Pozwolilem sobie wrzucic tam twoj link Spoko, poprawie sie przy następnych fotkach
Tzieland Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 krolu dzieki za mega fajne 2 linki, normalnie moj swiat stal sie teraz lepszy, bo nie musze przegrywac filmow od kumpli, oczywiscie mowa o oryginalach :gwizdanie: po stokroc dzieki jeszcze raz
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 jest tylko 1 minus... jak nie masz konta premium to po zobaczeniu 74 minut musisz odczekać 52 minuty...
Kanar Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 nooo czyli możesz lecieć do sklepu po browar, wypić browar, siku i możesz oglądać dalej
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 jest tylko 1 minus... jak nie masz konta premium to po zobaczeniu 74 minut musisz odczekać 52 minuty... Haha taki malutki minus :> mogli zrobic po 85 min, bo raczej zadne film krocej jak 90 nie trwa.
Tzieland Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no to lipa z tym czekaniem zmieniam swoje wczesniejsze zdanie i uwazam, ze dales jakies debilne te linki mogles znalezc cos lepszego
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 google wie wszystko... wie tez jak to obejść :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: poza tym, to jest dobre głownie dla seriali jak się nie potrafi z google korzystać...
Tzieland Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 to mozesz bys mi na PW napisal co i jak bo ja sie niestety az tak na hakerstwie nie znam
Kanar Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no jeśli korzystasz z neostrady to masz to w poważaniu bo odpinasz modem podpinasz z powrotem i oglądasz dalej jeśli masz stały adres IP to bawisz się w jego maskowanie np przez proxy.org po prawej masz liste serwerów proxy wybierasz se któryś potem wklejasz linka na stronie i oglądasz dalej - tak w skrócie wybaczcie cały dzień siedzenia przed kompem rodzi pewne zboczenia :gwizdanie:
krolu Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no jeśli korzystasz z neostrady to masz to w poważaniu bo odpinasz modem podpinasz z powrotem i oglądasz dalej jeśli masz stały adres IP to bawisz się w jego maskowanie np przez proxy.org po prawej masz liste serwerów proxy wybierasz se któryś potem wklejasz linka na stronie i oglądasz dalej - tak w skrócie wybaczcie cały dzień siedzenia przed kompem rodzi pewne zboczenia :gwizdanie: jest jeszcze 3 i 4 sposób :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: za łatwo im to podałeś
Tzieland Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 no to dawaj krolu, czlowiek uczy sie cale zycie a i tak umiera glupi
stanley Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Siema Widzę, że ładnie przez tą niedziele pojechaliście z tymi stronami po bandzie a ja kupiłem dla mojej damy gumki
gregory Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Co tu się qr** dzieje?? Chwile cię na forum nie ma i już zrobią z ciebie devila Tak.... tak to wszystko ten spokojny Gregor To on nam polewał ... itp.. Tak na prawdę to ja wam tylko otwierałem drzwi Mnie niestety nie będzie we wtorek w Kato
czester Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Siema Widzę, że ładnie przez tą niedziele pojechaliście z tymi stronami po bandzie a ja kupiłem dla mojej damy gumki Ile placiles ?
stanley Opublikowano 19 Października 2009 Opublikowano 19 Października 2009 Siema Widzę, że ładnie przez tą niedziele pojechaliście z tymi stronami po bandzie a ja kupiłem dla mojej damy gumki Ile placiles ? 160PLN (allegro)
Rekomendowane odpowiedzi